Смятаме, че хората заслужават глътка нормален живот - старата политика

...
Смятаме, че хората заслужават глътка нормален живот - старата политика
Коментари Харесай

Женски дебат: ПП-ДБ срещу ГЕРБ за цените; изведоха кандидатката на ДПС от студиото

Смятаме, че хората заслужават глътка естествен живот - остарялата политика на оскъдност не може да работи повече. Поставяме проблемите на хората в центъра. Това съобщи в първия спор по БТВ за кампанията Венеция Нецова-Ангова, претендент от листата на ПП-ДБ в 25 МИР. 

" До обедняване на българските жители докара ръководството последните 2 години. Инфлацията бе докарана от тази неблагоразумна политика на " Промяната ", отговори и Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е, лидер на листата на ГЕРБ- в Добрич. 



БТВ

Дебатът бе пресечен от Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи, на която и прилоша, а Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е се притече на помощ с вода. Представителката на Движение за права и свободи бе изведена от ефир за минута, само че по-късно се завърна. 





БТВ

" Показали сме диалогичност и че желаеме постоянен кабинет. Повече тази рецесия, в която бяхме последните 2 години, не може да бъде ", разяснява Сачева.

Според Българска социалистическа партия би трябвало да има разсъдък и работещо държавно управление, като единствено по този начин може да се противодейства на високите цени. 

" Знаем за растежа на цените на стоките, по тази причина пазарим от дребни магазини, в които цените нямат общо с тези в огромните вериги ", разкри Ангова от ПП-ДБ. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР