"Смятам да напусна скоро България". Тази бомба хвърли скандалната певица

...
"Смятам да напусна скоро България". Тази бомба хвърли скандалната певица
Коментари Харесай

Сузанита се кани да емигрира

"Смятам да напусна скоро България ". Тази бомба хвърли скандалната певица Сузанита на своите почитатели. Щерката на Орхан Мурад е безапелационна, че у нас не може да се развие задоволително и по тази причина желае да избяга от родината ни. "Съвсем скоро ще се махна! " - заканва се Сузанита.

15-годишната изпълнителка счита, че зад граница може да пожъне големи триумфи за разлика от България. Скандалната певица към този момент е избрала мястото, където да се реалокира, само че го пази в загадка. Заедно с нея ще замине и приятелят й.

Към момента Сузи си търси задграничен продуцент, който да я стартира и да й урежда участия зад граница. Дъщерята на Орхан Мурад владее добре британски и езиковата бариерата няма да е проблем за нея.

Сузанита скъса нервите на продуцентите на "ВИП Брадър "

Сузанита не прекрачи прага на къщата на "ВИП брат ", както трябваше да направи с цялото си семейство. В последния миг двете страни не съумяха да се договорят и макар сниманите визитки за шоуто, присъединяване й претърпя крушение.

В същото време екстравагантната изпълнителка от ден на ден замяза на същинска кифла. Въпреки скромните си години Сузанита наду устните си с хиалурон, както вършат Николета Лозанова и доста чалга певици. "Сложиха ми го без анестезия. Дори не белеше ", разкрива за процедурата Сузанита.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР