Смятам, че със Савина Петкова ще приключим мандата заедно, но

...
Смятам, че със Савина Петкова ще приключим мандата заедно, но
Коментари Харесай

Тотев: Със Савина Петкова ще приключим мандата заедно

" Смятам, че със Савина Петкова ще приключим мандата дружно, само че ясно декларирам, че не желаеме да слушаме за партията майка в този мандат. Това съобщи през днешния ден кметът на Пловдив Иван Тотев.

Изказването му бе във връзка събитията, разиграли се на последната сесия на Общинския съвет на града. Тогава по време на дебатите за концесията на стадион " Христо Ботев " след замяна на реплики кое и ляво и кое дясно в политиката, Савина Петкова сподели, че всички произлизат от една партия-майка, визирайки Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия.

Това докара до изявлението на кмета Иван Тотев, че ръководещата Пловдив ГЕРБ е дясна партия и в случай че ръководителят на Общински съвет не мисли по този начин, може да бъде снето доверието от нея и да бъде определен нов човек на поста й.

 Ако партията майка завоюва изборите, то дано всеки ден да приказва за себе си. Но в момента ситуацията в Общински съвет е напълно друга, 2/3 от обединенията в него се дефинират сигурно като десни и няма по какъв начин да си разрешаваме такива реплики, даже да са изпуснати и несъзнателни.

За  мен ръководителят на Общинския съвет още от първия ден е част от управническия ми екип, Савина Петкова е на оперативки всеки понеделник. Но това, че имаме другарски връзки, не значи, че не може да си кажем нещата, както са ", съобщи Иван Тотев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР