Смятам, че имам реални шансове да стана председател на .

...
Смятам, че имам реални шансове да стана председател на .
Коментари Харесай

Крум Зарков: Имам реални шансове да стана председател на БСП

Смятам, че имам действителни шансове да стана ръководител на. Тази заран имаше заседание на младежите в и те заявих предпочитание за смяна. Това съобщи Крим Зарков в студиото на утринния блок на NOVA.

По думите му Корнелия Нинова може и да е в силата, само че партията не е: “Мисля, че всички осъзнават тежката обстановка в. Това, че сме във властта е добре, само че не мисля, че това ще реши проблемите на и лявото в страната”.

“Ако аз стана ръководител, това със изключването няма да го бъде. Аз съм подкрепил с гласа си отиването на Нинова във властта”, безапелационен беше той.

Според него дебатът за ролята на се е заместил от взаимни обвинявания. Зарков сподели, че в случай че стане ръководител на ще върне Велислава Дърева във вестник “Дума”.

“Кирил Добрев ще бъде по един или различен метод част от. Това, за което той беше изключен, е същото, поради което беше един от най-приближените на Нинова”, разяснява младият социалист.

По думите му не продължава войната сред и Радев: “Това не е война на редовите социалисти. Това беше тежка неточност персонално на Корнелия Нинова”.

“Не се кандидатирам против Корнелия Нинова”, безапелационен беше той. По тематиката за основния прокурор сподели: “Той ще бъде заменен най-късно до края на годината. Това е неизбежно”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР