Смятах, че дебатът ще бъде смислен, с достатъчно аргументи. Упрекът

...
Смятах, че дебатът ще бъде смислен, с достатъчно аргументи. Упрекът
Коментари Харесай

Попари всички! Цветанов зашлеви вербално БСП заради Борисов и се шокира от наглостта на опозицията!

Смятах, че дебатът ще бъде логичен, с задоволително причини. Упрекът ви за това, че министър председателят отсъства, считам, че е неплатежоспособен, тъй като написа, че вотът ви на съмнение е към министерски съвет, а министър председателят въпреки всичко има задължения. Това съобщи от парламентарната естрада водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на вота за съмнение. " Държавата има приоритет и това е председателството ", добави той.

" Не считам, че това е най-хубавото, което трябваше да видят българските жители ", сподели Цветанов.

Междувременно стана ясно, че Борисов все още е в нова среща - с водача Зоран Заев и това попречва появяването му в родния парламент поради вота на съмнение.

" Вие твърдите, че България има 83% корупция, а по време на вашето ръководство са били 96%, което пропуснахте. Уважаеми сътрудници, когато желаете да черните страната, просто се съобразявайте с това, което се поставя като старания, с цел да се вижда какви са резултатите в битката с проведената престъпност.

" Драги сътрудници от опозицията. Резултати при разнообразни изследвания демонстрират, че постоянно при ваше ръководство има увеличение на корупцията. Вие във вашата управническа стратегия даже не сте загатнали малко за битка с корупцията, тъй като очевидно сте възнамерявали да продължавате както преди. Нивото на рейтинг на България при нашето ръководство се подвига, за разлика от всякога, когато вие сте на глас ", съобщи Цветанов показвайки диаграми от разнообразни изследвания на международни и родни организации.

" Не ви прави чест като излизате на тази естрада и говорите неистини. Днес отново излязохте да говорите против Дилян Добрев. Той през днешния ден излезе с точни данни и обстоятелства. Защо трябваше някой да излиза да брани някого. Не желаете да приказвам, тъй като не желаете да възприемете истината. Н а Пленум на Българска социалистическа партия видяхте, че бяха написали 5 точки, с които да сезират прокуратурата. Една от тези точки ме правеше съпричастен към " Наглите ". Представяте ли си, сътрудници?! Стигнахте чак до такава степен, че да се мъчите да ми препишете всякакви неща " , сподели той.

" Имаше обвинявания от представители на Българска социалистическа партия, че ГЕРБ под някаква форма е подкрепила проектозакона на Движение за права и свободи за КТБ. Ние ги подкрепихме, не тъй като сме в коалиция, а тъй като има политики, които би трябвало да бъдат подкрепяни, без значение от политическите ни разлики ", съобщи Цветанов, говорейки за предлагането на Хамид Хамид, Йордан Цонев и Делян Пеевски по отношение на разграбването на банката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР