Смята се, че аурата е невидима светлина, излъчвана от човека,

...
Смята се, че аурата е невидима светлина, излъчвана от човека,
Коментари Харесай

Какъв цвят е твоята собствена аура и какво разкрива тя за теб?

Смята се, че аурата е невидима светлина, предавана от индивида, която отразява неговата сила . Освен това, в нея е кодирана информация за личността му, метода му на живот, неговите мисли и усеща. Що се отнася до цвета й, той се състои от голям брой странни комбинации. Всички мисли и усеща, които изпитваме във всеки миг от живота си, се отразяват на тази цветна палитра. И въпреки всичко, обаче, има един главен цвя т, който ни разкрива най-вече за нашият темперамент.

Има метод да се развие да се види аурата. През 1992г. беше изобретено и особено устройство – „ Аура камера 6000 ”, което пресъздава цветовете. Ако не разполагаме с това или с други способи, можем да използваме НУМЕРОЛОГИЯТА и ще определим главния цвят на нашата аура. Тази система е въведена от новозеландския парапсихолог Ричард Уебстър.

Какъв цвят е вашата аура? За да разберете, би трябвало да съберете цифрите от рождената си дата, и да редуцирате до приемане на едноцифрено число. Всъщност това число е и вашия Път на живота/Лична осцилация

Например: датата ви на раждане е 04.06.1987. Събирате всяка цифра – 0+4+0+6+1+9+8+7=35=3+5=8

Полученото число подхожда на избран цвят.

1 – Червен цвят

Червеното демонстрира страст и обич към живота. Носителите на тази аура са амбициозни, енергични, желаят всичко едновременно. Много положителни в леглото , рядко боледуват и ужасно бързо се палят и за най-малкото нещо. Заради голямата им сила и предпочитание за завършения, мъчно ще ви бъде да задържите интереса им в любовта. Но, в случай че съумеете, ще си имате правилен сътрудник за цялостен живот. Като съвет към тях ще кажем, че те не са отборни играчи, по тази причина е добре да се насочат в независими действия , като личен бизнес, да вземем за пример.

2 – Оранжев цвят

Добросърдечни, почтени и доста великодушни хора. Обожават да вършат дарове, както и да са център на вниманието. Не обичат да са сами, това ги потиска. Умеят да подготвят останалите, както и да демонстрират цялостно схващане към страстите и проблемите им. Затова и доста хора ги обичат. В любовта са чудесни сътрудници и всеки, който е с тях е същински щастливец . Като максимален минус можем да отбележим нетърпението им . Трябва първо добре да помислят преди да работят, изключително, в случай че са подтикнати от страст.

3 – Жълт цвят

Страшно умни и аналитични персони. Нужен им е единствено един взор в профил, с цел да са наясно и с индивида, и със обстановката. Те са си изцяло самодостатъчни, по тази причина нямат непреодолима потребност от нечия компания. Понякога наподобяват леко ексцентрични с необикновеният си метод на мислене или отдадеността към заниманието си. Но в никакъв случай и за нищо на света не ги подценявайте ! Защото за секунди те схващат това, което останалите не могат да вдървен с години . Да спечелите сърцето им е мъчно, само че щом се влюбят, обичат мощно и безрезервно. Като съвет – дано не прекаляват с рецензиите.

4 – Зелен цвят

Хората със зелена аура са доста изобретателни и упорити . Абсолютни перфекционисти , имат око за красивото, което незабавно си проличава по чудесния им жанр. На тях им е писано да бъдат известни и останалите да им се възхищават . Обмислят добре решенията си, по тази причина и рядко вършат неточности. Ако сте в живота на подобен човек, това е голяма чест за вас, тъй като той не поддържа връзка току-тъй с всеки , камо ли да го допусне в сърцето си. Но, когато това стане, ще го обгрижва, ще го обича и доста ще държи на него. Съветът към хората със зелена аура е да не прекъсват нишката с природата и духовната естетика, която им е дадена.

5 – Тюркоаз

Динамични персони, постоянно са напрегнат, само че имат големият гений да провеждат . Бързо се отегчават, в случай че са заети единствено с едно нещо. Умеят да стимулират останалите и постоянно се трансформират в естествени водачи . Това, което най-вече ненавиждат, е някой да им раздава команди . Включително и в любовта. Веднага ще ви извърнат тил, в случай че си позволите да им налагате мнение или да ръководите живота им. Съветът към хората с тюркоазна аура е да бъдат малко по-спокойни и да не чакат, че откакто те могат да се оправят бързо и елементарно с всичко, надлежно и останалите би трябвало да могат.

6 – Син цвят

Изключително харизматични и отзивчиви хора . Те са може би със най-силните характери . Умеят да взимат верните решения, по тази причина е добре да им се доверявате. Държат на честните връзки и това е повода лъжата ужасно доста да ги отблъсква и наскърбява . Във връзките си са правилни, демонстрират схващане, само че никога няма да търпят операции и номерца. Най-големият им минус е, че желаят да свършат доста неща, да стигнат доста надалеч и от време на време стават работохолици. Съответно много страда персоналният им живот. Те имат нюх към салдото, тъй че би трябвало да го насочат и в тези сфери от живота.

7 – Виолетов цвят

Много забавна композиция от мощна емоционалност, дарба да усещаш настроенията на другите и мистика . Трудно се разгадава човек с виолетова аура! Тези хора обичат да научават нови неща, да посещават нови места и всеки ден да им се случва нещо друго. Нямата доста другари, само че те и не са им нужни. Предпочитат малко, само че правилни хора до себе си. Често изпитват разочарования в любовта , само че просто подобен е пътят, който би трябвало да извървят, до момента в който стигнат до съвършената половинка. Страшно чувствителни са към безпомощните животинки. Често хранят или прибират такива от улицата. Като съвет към тях – не бъдете предубедени към хора, които към момента не познавате.

8 – Розов цвят

Нежни и грижовни души, безспорни мечтатели и огромни романтици. Интересното, обаче, е че дружно с това те и не подценяват смисъла на материалните неща . Ценят парите и в случай че се наложи, са доста практични. Винаги ще се погрижат за околните си хора. В тях няма завист, обаче не си мислете, че ще правят отстъпка от позицията си или ще преглътнат засегнатост. Ако го създадат, доста скоро ще намерят метод да компенсират това . Съветът към тях е да не бъдат толкоз наивни в любовта. Трябва да се научат да разграничават любовта от увлечението .

9 – Сребърен цвят

Това са ужасно надарени хора – чувствителни, интуитивни, мъдри , доста аналитични и умеят да виждат кой тъкмо е верният метод на деяние. Умеят да ползват духовното си схващане по доста удобен метод . Извличат максимума от всяка обстановка и се възползват от всяка опция в живота си. А и чисто физически са много привлекателни, което в допълнение ускорява техния магнетизъм. Или с други думи – те са благословени ! Почти несъмнено е, че ще доближат цялостна естетика и в кариерата, и в любовта. Съветът към тях е да демонстрират схващане към мнението и на другите. Дори да е неверно, те въпреки всичко имат право на него.

По материали от интернет

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР