„Смяна на пластове. Гешев и Сарафов са различни. След 35

...
„Смяна на пластове. Гешев и Сарафов са различни. След 35
Коментари Харесай

Николай Кокинов: Вятърът на промяната тръгна след атентата срещу Гешев

„ Смяна на пластове. Гешев и Сарафов са разнообразни. След 35 месеца Сарафов сподели, че е време за смяна и сега е изпълняващ длъжността основен прокурор “.

Това съобщи в ефира на бТВ някогашният прокурор от Софийската градска прокуратура и сегашен адв. Николай Кокинов.

„ Аз не съм Делфийския пророк. Трябва да попитате господин Сарафов по какъв начин се е случила метаморфозата. Сарафов дълго време беше заместител на господин Гешев. Нещо се е случило, с цел да има такава смяна в връзките им “, уточни Кокинов.

„ Сарафов е бил част от екипа на Иван Гешев. Всеки носи отговорността за дейностите. След като толкоз години си бил част от един екип - това е споделена отговорност, съгласно мен. Членовете на Висш съдебен съвет се сплотиха, че са избрали несъответствуващ човек. Иван Гешев сплоти в отрицателен аспект всички политически обединения в Народното събрание “, акцентира някогашният прокурор.

„ Трудно е да кажа какво обърна нещата. Вятърът на смяната потегли след атентата против него. Тогава стана някакъв раздор. Те му желаеха оставката, той се подразни, че му желаят оставката и стартира война “, изясни Николай Кокинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР