Смяна на килията, ортопедичен матрак, бастун и нова става -

...
Смяна на килията, ортопедичен матрак, бастун и нова става -
Коментари Харесай

Ортопедичен матрак в килията поиска убиецът на Нав

Смяна на килията, ортопедичен матрак, бастун и нова става - това изиска подсъдимият за убийството на Иван Владимиров-Нав Румен Тонев.



На последното съвещание по делото за гибелта на психолога арестуваният се скара на движимостите лица, че не са си свършили " професионално " работата. Според него съдебномедицинската експертиза не била точна и той имал подозрения в достоверността.

" Съобщих за повече проблеми, в сравнение с експертите са записали - скара се той и на съдията. - Има несъответствия сред казаното от мен и обясненията вътре в документите. Например след дълготрайно стоене прав имам болки в гърба, които остават 2-3 дни, а лекарят е записал единствено 2 часа. Това се дължи и на твърдия матрак в пандиза, тъй като у дома дремя на мек. Другото значително е, че по време на тестванията на мен ми ставаше неприятно. Веднъж даже се хванах за рамката на леглото безусловно преди да припадна. Записали са още, че при навеждане съвсем мога да си докосна пръстите на краката, само че аз не мога. Защо не е разказана нестихващата месеци наред болежка в дясното рамо? ", попита още той.

Тонев изясни, че незабавно се постанова да му бъде заменена ставата, защото тъгите му били безчовечен. Преди нямал пари да го направи, а и болежките били търпими, само че в този момент не издържал. Здравето му било най-важно. По данни на движимостите лица обаче обратно във времето Румен не е отделял изключително внимание на него. От 2015 година не е бил на обзор. Според лекарите промяната на ставата му не е незабавна, а поисканите от него лечения не се ползвали даже в международен мащаб в стадия, в който се намирал. Майката на Нав Слава Иванова описа, че преди убийството синът неколкократно питал Тонев с какво може да му помогне, с цел да се оправи по-бързо.

" Той не работеше нищо поради проблемите си със здравето, само че Иван доста пъти го питаше: " С какво да ти оказа помощ? Ще те заведа на лекар, умерено, ще си стъпиш на краката ", описа дамата. Вместо да благодари обаче, Румен отговарял: " Това е най-голямата засегнатост, която съм чувал ". Истината беше, че той завиждаше на детето ми. Като деца двамата имаха съвсем сходна орис. Играеха в един квартал, израснаха в него, бяха измъчвани от бащите си. Това, което ги различаваше, беше упоритостта за развиване. Иван отпътува за Съединени американски щати, взе докторска степен по логика на психиката на развиването от Университета на Лас Вегас, преподаваше там и даже движеше бизнес. Когато се върна, видя с очите си Румен, който просто седеше пред блока посърнал, тъй като не бе мръднал в развиването си даже крачка. След като си потегля от системата на Министерство на вътрешните работи, той повече не е работил нищо. Пълна покруса. Мога да го нарека несретник ", сподели още Слава Иванова.

Тя добави, че и до през днешния ден не е получила съболезнования от майката на Румен.

Иван Владимиров беше убит във входа на блока, в който живее, на 8 февруари 2023 година вечерта. Според прокуратурата към 22,30 ч. Нав отишъл до дома на Тонев. Поводът бил зацапване с черна субстанция, наподобяваща машинно масло, по входната врата на дома му, като това не се случвало за първи път. Двамата провели къс диалог, който прераснал в спор. Тогава Тонев взел от вкъщи си законно притежавания револвер " Байкал ", насочил го към главата на Владимиров и стрелял.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР