Смях и доза ирония. Такива чувства предизвикват съмненията на част

...
Смях и доза ирония. Такива чувства предизвикват съмненията на част
Коментари Харесай

Първият ни космонавт за формата на Земята: И децата знаят каква е

Смях и доза подигравка. Такива усеща провокират подозренията на част от нашите сънародници за формата на Земята у Георги Иванов - първия българин, видял планетата от космоса.
„ Галъп ”: 8% от българите считат, че Земята е плоска За 15% имунизациите най-често са нездравословни, сочат резултатите от проучване
Близо 1/5 от българите считат, че планетата Земя е плоска.Това демонстрираха изненадващите данни в проучване на " Галъп Интернешънъл ".

Снимка: bTV

„ Сигурно не са ходили на учебно заведение, или са пропуснали някои от часовете. Мисля, че тези дечица в случай че ги попитате и те ще ви кажат, че е кръгла, защото това се учи в началните класове”, разяснява Георги Иванов

В навечерието на 40-ата годишнина от полета му в Космоса Иванов даде скъпи препоръки на деца, чиято фантазия е един ден да тръгнат по неговите стъпки.

Снимка: bTV

„ Аз имах детска фантазия да стана моряк, само че за жалост тогава, когато щях да аплайвам във Военноморкото го закриха и не ми провървя. Затова започнах да уча в аероклуба в Ловеч”, спомни си той.

Снимка: bTV

Който желае да обиколи Земята като него - в орбита - би трябвало да учи настойчиво физика, математика и астрономия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР