Смолянчанка каза да на своя любим високо в Родопите -

...
Смолянчанка каза да на своя любим високо в Родопите -
Коментари Харесай

Предложение за брак - любовта ги отведе на върха на планината

Смолянчанка сподели " да " на своя обичан високо в Родопите - на панорамната площадка „ Върхът “ над село Могилица. Даниел Чаркаджиев избрал мястото, на което да предложи любовта си на Дафни за цялостен живот, тъй като Могилица е родното му село. Пейзажът там е доста хубав, а сходно събитие не се е случвало, защото панорамната площадка е направена преди няколко месеца.

Всъщност тъкмо под краката им местността през вчерашния ден била обгърната в гъста мъгла и на фотосите двамата са като че ли върху море, сами на света.
" По малко чудноват метод се намерихме, тъй като Дафни през последните години беше в чужбина. Тя учи и работи в Германия. Идваше си единствено на почивки в Смолян. Преди към година се запознахме в Смолян. Влюбихме се и стана по този начин, че тя отпътува, само че нашата обич си продължи. След към 2-3 месеца се прибра още веднъж и взехме решение, че сме подготвени да заживеем дружно. Заминах и аз за Германия. Вече половин годинка сме си дружно. Тя учи за здравна сестра и практикува. Аз се занимавам с вътрешно строителство. С татко ѝ работим дружно и в това време се занимаваме с превоз ", описа Даниел.  

Дафни Горсова нямала визия какво е замислил нейният обичан. Даниел решил да й предложи там, тъй като е доста красиво, също така е неговото отечество. Той със фамилията му също живеят в Смолян, само че местностите към Могилица топлят сърцето му.

" Откак разбрах, че има нова площадка в Могилица, взех решение там да ѝ предложа. Мисля, че сме едни от първите, дори първите, които ще създадат сходно нещо. Избрахме и времето. Горе беше като приказка. Точно на пет метра горе долу под нас всичко беше потънало в гъста мъгла. Имахме почти 15 минути преди да се е вдигнала мъглата. Тя въобще не знаеше. Даже през целия път ми споделяше, че не желае да се снима, тъй като предната вечер купонясвахме. Бях й споделил, че ще отидем просто с цел да разгледаме и да се снимаме. Когато се качихме на площадката, я попитах дали се радва на гледката и че успяхме да дойдем в това хубаво време. Тя сподели: " Приказно е! ". Помолих я да си затвори очите за малко, с цел да ѝ задам значим въпрос. В момента, в който ѝ споделих по този начин и пуснах ръката ѝ, с цел да извадя пръстена, тя се разплака ", с неспокойствие споделя Даниел за мига, в който момичето му дава отговор: " Да ".

На щастливото събитие участвали единствено брат му и неговата брачна половинка, която запечатала загатна.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР