На тези избори ако не направим резултат, при който една

...
На тези избори ако не направим резултат, при който една
Коментари Харесай

Д-р Красимир Събев: Узряхме, че с експерименти не се прави политика в полза на обществото

На тези избори в случай че не създадем резултат, при който една политическа партия да носи отговорност, ще продължи това безхаберие. Узряхме, че с опити, с възлагане на очаквания на хора, които не са тествани във времето, не се прави политика в интерес на обществото. Това съобщи лидерът в листата на ГЕРБ-СДС доктор Красимир Събев пред поданици на смолянското село Широка лъка. 
 
По думите му към този момент е ясно кой какъв брой " тежи " в нашето общество и преценката не е сложна. " ГЕРБ може да поносим рецензия, само че свършихме ужасно доста работа. А вижте за последните три години – нищо! Една конзола не можаха да създадат. Затова моят апел е: Излезте да гласувате! Да създадем устойчиво държавно управление не за шест или девет месеца, а с 4-годишен небосвод, тъй като, с цел да забележим резултат, ние би трябвало да го плануваме, да осигурим средства и по-късно да го осъществяваме ", уточни доктор Събев. Той прикани за всеобщо гласоподаване на 9 юни за ГЕРБ-СДС както за Народно заседание, по този начин и за Европейски парламент.
 
Категоричен е, че поради досегашната неустойчивост България не е могла да се възползва от наличните европейски средства. " Ако и този път не изберем държавно управление с дълготраен фокус, за жалост ще продължим да буксуваме. Казвам това с болежка, не с цел да ви тревожа, а тъй като е истината ", заключи той.
Пред участниците в предизборната среща доктор Събев показа екипа си в листата.
 
 Срещата на претендентите за народни представители в Широка лъка Срещата на претендентите за народни представители в Широка лъка Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Не мога да се оплача от липса на благоприятни условия за каквото и да било, само че в последна сметка всеки носи отговорност пред себе си, пред родителите си, пред Родината си. Затова желая обществено да благодаря на доктор Събев, който ме предложения да стана част от листата на ГЕРБ-СДС в Смолян, защото коренът ми е от Родопите. Баба ми е от рода Ихтярови в Чепеларе, а дядо ми е от рода Баткови в Левочево. Не можех да откажа на тази покана, тъй като ме боли сърцето всякога, като пристигам тук и виждам по какъв начин нещата деградират, и то поради липса на непоклатимост в ръководството. Като човек от младото потомство имам малко по-различно виждане. Дълго съм бил в чужбина, знам доста добре мисленето на сътрудниците от ПП-ДБ, които обаче влязоха във властта и започнаха да вършат международна политика. Ние не сме си оправили нашите проблеми, а ще оправяме света и интернационалното състояние ", уточни претендентът за депутат Тодор Батков-син.
 
Той добави, че през последните 20 дни е обиколил няколко пъти Смолянска област, с цел да види от близко всички проблеми на региона.  " Един от главните е неналичието на задоволително добра инфраструктура. След себе си тя води до отваряне на нови бизнеси, откриване на работни места. А като има добър пазар на труда, положителни работни места, образованието ни е едно от най-хубавите в България - хората няма да търсят работа на открито, младите ще останат тук. Това е другият огромен проблем, че младите не виждат вероятност. Затова с доктор Събев имаме много съществени проекти, в случай че получим вашето доверие и успеем да образуваме държавно управление. В последна сметка всички заслужаваме заслужен живот ", акцентира Батков.
 
Той е бакалавър е по политология в Queen Mary University of London. Магистър по специалността " Master of business administration in finance " в London School of Business and Finance. Магистър по право във ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий ".
 
Според кандидат-депутатът Петя Касабова е в действителност извънредно време да се спре с опитите. " Нашите съперници говореха какъв брой неприятно сме живели по време на държавното управление на ГЕРБ, а последните три години се явиха доказателство за противоположното. Затова на 9 юни излезте и подкрепете нашата листа от потвърдили се експерти с №22 в бюлетината! ", прикани тя.
 
По думите й също толкоз значими са и изборите за Еврвопейски парламент, тъй като не е без значение кой ни съставлява в Европа, а в листата на ГЕРБ-СДС са потвърдили се потенциали от разнообразни професионални сфери.
 
Петя Касабова е приключила " Транслатология с новогръцки език " във ВТУ " Св. св. Кирил и Методий ". Работи като експерт " Активиране " в дирекция " Бюро по труда " – Смолян, филиал - Чепеларе. Заместник-председател е на Общински съвет – Чепеларе.
 
" Хората споделят, че Европейски Съюз доста ни взима, само че в това време ужасно доста ни дава като благоприятни условия, отворени граници, сигурност, средства. През новия програмен интервал до края на годината и идната има извънредно доста средства за субсидирана претовареност, за районно развиване, за селските региони, които досега, за жалост - откогато я има тази неустойчивост, просто не се усвояват. Това за мен е закононарушение. Не може за предходната година да са усвоени 4% от бюджета за субсидирана претовареност в Смолянска област. Това не трябва да го позволяваме повече ", е безапелационен Батков.
 
Васил Седянков, който е трети в листата, съобщи, че ще си остане кмет.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР