Смолян. В Община Смолян се проведе организационна среща по подготовката

...
Смолян. В Община Смолян се проведе организационна среща по подготовката
Коментари Харесай

Смолян: Въведена е временна организация на движението в града за провеждането на Устовския панаир

Смолян. В Община Смолян се организира организационна среща по подготовката за провеждането на обичайния Устовски панаир. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В нея взеха присъединяване зам.-кметът инж. Мариана Цекова, представители от ОДМВР и общински чиновници. Беше показана утвърдената от гл. проектант на Общината скица от 1 октомври т.г.
С нея е въведена нова организация за паркиране, затваряне на улици и разположение на обектите и заведенията за хранене. Това се постанова, с цел да се подсигурява сигурността на жителите и естественото протичане на Устовския панаир. Нов миг е, че на ул. „ Тракия ” търговците ще могат да се разполагат от едната страна на тротоара като другата наложително ще би трябвало да остане свободна. На Зеленчуковия пазар ще бъдат настанени търговците, няма да бъдат поставяни преместваемите развлекателни уреди. Те ще бъдат ситуирани в зоната за отдих „ Чаршията ”.
Теренът пред пощата в кв. „ Устово " е предназначен единствено за заведения за хранене, като целесъобразно е да бъдат в шатри.
Настаняването на търговците ще стартира на 5 октомври в 8.30 часа. Устовският панаир ще бъде открит същия ден от 18.30 часа пред читалище „ Кирил Маджаров ”. Участие ще вземат Общинският Духов оркестър и ФА „ Родопа ”.
Заповедта на кмета №РД-0775 от 1 октомври т.г. за смяна организацията на придвижване по време на провеждането на Устовския панаир е оповестена в уеб страницата на Община Смолян в меню „ Обяви ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР