Смолян. С Решение № 73-НС от 20 май 2021 г.

...
Смолян. С Решение № 73-НС от 20 май 2021 г.
Коментари Харесай

Районна избирателна комисия – Смолян започна същинската си работа за предстоящите парламентарни избори на 11 юли

Смолян. С Решение № 73-НС от 20 май 2021 година е назначена Районна изборна комисия (РИК) в Двадесет и втори избирателен регион – Смолянски, за изборите за народни представители на 11 юли 2021 година Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация – Смолян . На извършените съвещания на 16 май 2021 година при регионалния шеф не е реализирано единодушие сред участниците във връзка с управлението на РИК – Смолян.

Предвид изложеното и на съображение член 57, алинея 1, т. 5 и член 60, алинея 6 и 11 по отношение на член 61, алинея 3, 4 и 5 ИК и Решение № 5-НС от 12 май 2021 година на ЦИК, Централната изборна комисия взима решение и назначава Районна изборна комисия в

Двадесет и втори избирателен регион – Смолянски, за изборите за народни представители на 11 юли 2021 година, в следния състав от 13 членове:
- Председател: Николай Захариев Шехов;
- Зам.-председател: Златко Славчев Карамучев;
- Зам.-председател: Костадин Димитров Чаталбашев;
- Секретар: Росица Станимирова Чакърова;
- Членове: Симеон Атанасов Велинов; Малинка Минчева Кордова; Десислава Данаилова Балевска; Мария Ангелова Петкова; Соня Стоянова Коджебашева; Маргарита Георгиева Солакова; Таня Радоева Кьорова; Димитър Стоянов Марев; Мария Недялкова Хаджидиева.

След като изчете решението на ЦИК, регионалният шеф Стефан Сабрутев връчи печата за идните парламентарни избори, които ще се проведат на 11 юли 2021 година, на ръководителя на РИК-Смолян, която с Решение на ЦИК встъпи в пълномощията си от 22 май 2021 година.

Сабрутев изрази упованията си за правилна и обективна работа от страна на комисията, като заявява, че доколкото зависи от него като регионален шеф, ще работи за провеждането на почтени избори на всички равнища. „ Пожелавам ви спокойна и ползотворна работа. “, добави господин Сабрутев.

Председателят на РИК-Смолян Николай Шехов благодари за заявеното от страна на регионалния шеф съответно подпомагане за безпроблемно протичане на работния развой на РИК. Поздрави другите членове на комисията с назначението им. „ Пожелавам си и ви приканван да работим в дух на съгласие, приемливост и взаимопомощ, защото работата, която ни следва, няма да бъде лека. В отговор на което имам вяра, че всеки един от вас ще даде максимума, на който е кадърен. “, сподели в умозаключение Шехов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР