Смолян. Под егидата на областния управител на област Смолян Недялко

...
Смолян. Под егидата на областния управител на област Смолян Недялко
Коментари Харесай

Смолян: 1680 лв. са събрани на благотворителния концерт „От деца за деца“ за подпомагане дейността на Фондация „Искам бебе“ и Общински фонд „Ин витро“

Смолян. Под егидата на регионалния шеф на област Смолян Недялко Славов и кмета на община Смолян Николай Мелемов се организира благотворителен концерт-спектакъл „ От деца за деца “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Събраните средства от концерта в размер на 1 680 лева ще бъдат дарени за подкрепяне активността на Фондация „ Искам бебе “ и Общински фонд „ Инвитро “. На концерта участваха общинските съветници Мариана Сивкова, Петър Мирчев и зам.-кметът Венера Аръчкова.
Събитието се трансформира в един превъзходен празник. На сцената на РДТ се изявиха гениите от подготвителни групи на детските градини в община Смолян, а Трио „ Сопрано “ и Клуб по спортни танци „ Фен-85 “ подариха прелестни моменти на публиката със специфичното си присъединяване.
„ Благодаря на фондация „ Искам бебе ”, с която сме дружно през цялото време. Желая им здраве и сили в благородната идея. Община Смолян постоянно ще ги поддържаме, тъй като дружно ще успеем да помогнем на хората с репродуктивни проблеми. Основната задача на нас, възрастните, е да създадем красива, уютна и добра среда, където да порастват щастливи, здрави и усмихнати нашите деца. Успех на благородната идея и ние постоянно ще бъдем с вас ”, сподели след края на концерта кметът Николай Мелемов.
„ Благодаря на всички, които проведоха този превъзходен празник, на фондацията „ Искам бебе ”, три „ Сопрано ”, детските градини и община Смолян. Ден след Благовещение подкрепихме освен материално, само че и морално хората с репродуктивни проблеми. Ние им дадохме вяра и вдъхнахме убеденост, че те ще стигнат сполучливо до щастливата развръзка за която мечтаят ”, уточни и регионалният шеф Славов.
Областният координатор на фондацията в Смолян Мария Караиванова също благодари на Мелемов, Славов, зам. регионалния шеф Адриан Петров, детските градини и трио „ Сопрано ” за провеждането на благотворителния концерт. „ Тази вечер всички вие подкрепихте нашата идея и от тази благородна самодейност ще се роди още едно дете ”, уточни Караиванова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР