Смолян. Кандидатирам се с искреното намерение да помогна за развитието

...
Смолян. Кандидатирам се с искреното намерение да помогна за развитието
Коментари Харесай

Иван Кънев: ГЕРБ развива добре държавата, въпреки всички критики

Смолян. Кандидатирам се с откровеното желание да оказа помощ за развиването на района. Това съобщи претендентът за депутат от листата на ГЕРБ-СДС Смолян Иван Кънев. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Смолян .
„ Факт е, че Смолянска област е не е като бързо разрастващите се Пловдив, Бургас, София.
Според мен би трябвало да се обръщаме по-убедително към младежите, да създадем условия за тях да се завръщат след образованието си навътре в страната и в чужбина, с цел да бъдат потребни тук, на родния си край, на своите близки. От дългия ми опит присъединяване в подготовката на избори съм си направил извод, че най-успешната акция е да се приказва с хората - от човек на човек. Идеята е в директен диалог да разбираем своите визии, с цел да могат те да бъдат споделени. Целта е да могат да чуят въпреки всичко онлайн какво се предлага, с какви ограничения, какво да се реализира, за какъв брой време. Няма нищо по-добро от живия контакт. Но всички ще разчитат и на обществените мрежи.
По време на актуалната предизборна акция ще се опитам да обясня изгодите за всички от обединението ГЕРБ-СДС. Ще ги прикани да гласоподават за ГЕРБ-СДС, тъй като просто по-добри няма сега. Аз особено съм оптимистично надъхан за тези избори, а съм и добре осведомен “, уточни той.

„ Според мен ГЕРБ развива добре страната, макар всички рецензии, които получава. Може би има неща за изглаждане, само че това ще стане в развой на работата. Факт е, че ГЕРБ е направила прекалено много неща, с цел да се изправи против съперниците си с издигнатото, със свършеното. То е явно, дори очевадно.
Това, което ние предлагаме, е за по-кратки периоди да се вдигне наложителният предел на регистрация по Данък добавена стойност - на 150 000 лв.. Това за дребния бизнес би било доста добре съгласно нас. Второ, налог дял да е по-бързо разпределяем. И трето, което не е най-маловажно, би трябвало данъчната политика да има по-голяма еластичност “, съобщи Кънев.

Иван Кънев е роден на 28.05.1963 година в град Белово. Има висше икономическо обучение от Техническия университет в Габрово. Трети курс студент по теология. Действащ синдик. Председател на Съюз на демократичните сили в Смолян и член на Националния съвет на Съюз на демократичните сили. Вдовец, с две деца.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР