Смесване на семействата. Родителите на Тейлър Суифт, Скот и Андреа

...
Смесване на семействата. Родителите на Тейлър Суифт, Скот и Андреа
Коментари Харесай

Родителите на Тейлър Суифт са забелязани да се смесват с бащата на Травис Келс Ед в частния апартамент преди играта на Chiefs

Смесване на фамилиите.

Родителите на Тейлър Суифт, Скот и Андреа Суифт, бяха снимани да беседват с бащата на Травис Келс, Ед Келс, на мача на Канзас Сити Чийфс против Лас Вегас Рейдърс в понеделник.

Фен на Chiefs разгласява фотография на четворката, смесена в жилището на звездата от NFL, наподобява преди мача, който за жалост приключи със загуба за тима на Канзас Сити.

Докато Ед, който носеше фланелка на Kelce, стоеше с тил към камерата, Скот и Андреа изглеждаха доста ангажирани в диалога. Междувременно 34-годишната поп звезда отпиваше от едно пиво, до момента в който слушаше патриарха Kelce.

И Тейлър, и майка й изглеждаха празнично в шапките на Дядо Коледа, до момента в който Скот представяше цветовете на домакинския тим в черно-червено пухено палто.

Въпреки че братът на артиста на „ Cruel Summer “, Остин Суифт, също се причисли към тях в играта, той не беше включен на фотографията. (Въпреки това беше мъчно да го пропуснете на джъмботрона в цялостно облекло на Дядо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР