Смела благотворителна организация, набираща средства, която беше транспортирана с хеликоптер

...
Смела благотворителна организация, набираща средства, която беше транспортирана с хеликоптер
Коментари Харесай

Британецът беше „нападнат от як“ близо до връх Еверест и беше транспортиран с хеликоптер до болница, след като рогът му мина през крака

Смела благотворителна организация, набираща средства, която беше превозена с хеликоптер в болница, откакто беше нападната от крепък, продължи задачата си да изкачи връх Еверест - макар пострадванията си.

Ема Кийн беше оставена с 3-инчова рана на крайници си след офанзивата, до момента в който беше на открито с група от Южен Уелс, които пътуваха за разнообразни благотворителни организации.

Тя реши да вземе присъединяване в благотворителния поход, с цел да събере пари за благотворителна организация, която е доста близка до сърцето й - Фондация Kidney Wales. Тя избра благотворителната организация, тъй като майка й Хелън имаше поликистозни бъбреци и се нуждаеше от незабавна бъбречна трансплантация.

Ема сподели: „ Тя устоя много време и най-после получи нов бъбрек от незнаен донор. За нас като семейство се чувствахме като че ли сме спечелили от лотарията, това беше най-хубавото възприятие на света. Причината, заради която върша това предизвикателство, е да върна на благотворителността това, което те са дали на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР