Смеете се вие, ама аз очаквам такова заглавие от сериозен

...
Смеете се вие, ама аз очаквам такова заглавие от сериозен
Коментари Харесай

Русия го закъса за яйца, Путин зове руските кокошки да снасят повече

Смеете се вие, но аз чакам такова заглавие от сериозен вид, нещо откъм ТАСС примерно или някой български прислужник. 

След като предходната седмица му привършиха войничетата за еднократна приложимост, оня се обърна към съветските дами с заръка да почнат да му раждат по седем-осем към този момент. Един като се гътне – различен да го смени. 

То това постоянно е била „ военната тактика “ на ватенките – не им пука за живота на бойците или цивилното население и ги хвърлят като въглища в огъня. Докато врагът не се измори. 

И назовават това „ тактика “ и се имат за „ стратези “. 

Та, да… чакам скоро време вожда и татко на нацията лилипутин, a.k.a. Сталин Втори, да провежда публично послание, в което да призове съветските кокошки да снасят повече за родината.

Защото „ Русия го закъса за яйца “ е същинска вест. 

Виждате – до момента в който флексовете размочват София, путин е притиснат от други грижи. 

И е задоволително стеснен откъм мозък, а и каквото дребното му е останало, е болно към този момент – тъпотиите са изцяло предстоящи там. 

Освободилите ни от личната ни независимост отново си разрешиха да ни назовават с прилагателни – този път „ варвари “. Това им е благодарността, че им дадохме книжовност, просвета, религия, че ги направихме хора.

Захаровата Маша ни назова варвари, тъй като сме им бутнали паметника, с който ни стърчаха над главите и ни припомняха, че сме им плебеи. Те към момента си мислят, че лъжата, че са асвабадители, още вирее тук. Вирее единствено в кухи копейкински глави. В естествените – не. 

А те, копейките, че са шумни, шумни са, но не са болшинство, както ѝ се желае на Маша да има вяра. 

Много е неприятно като почнеш да си вярваш на личната скалъпена агитация. 

И един логически въпрос: тия асвабадители на България отново ли щяха да са асвабадители, в случай че не беше интервенция „ Барбароса “? Щото знаем, че те започнаха войната (Втората световна) с Хитлер дружно през 1939 година После приятелчето им Хитлер ги атакува и внезапно – асвабадители. 

А Рибентроп—Молотов? А нападението на Финландия и Зимната война? Ако Хитлер не беше ги нападнал, щяха ли отново да са асвабадители?

Защото сганта се е сдушила доста рано – ходели си дружно на военните паради едни на други, ссср е давал гориво на райха, в България комунистическите отрепки са хвърляли листовки, с които зовели България да се съюзи с Хитлер, тъй като е приятелче с техния Сталин. 



И в Австрия има монумент на руската войска, само че там руски бойци са се били и са умирали, тук – в България – са били на курорт, 200 000 убийци и изнасилвачи, до момента в който българската войска е била пратена да се бие с вермахта. 

А и (!) австрийците са били окупирани от руските войски, които са споделили, че едно от изискванията да се изтеглят, е австрийците да поддържат паметника. Австрийците може и да не са желали, но са подписали контракт и – за разлика от руснаците – си го съблюдават. А другояче паметника, дето тук си мислят, че доста го тачат австрийците – там го наричали „ паметника на двестате хиляди изнасилвачи “.

Къде бутат монументи!, викат тука. Добри, неприятни, все трябвало да ги пазим, щом са го вдигнали, би трябвало да го пазим. Мѝ я и един на Баязид вдигнете бе! Нали е „ история “ и това.

Къде бутали монументи? В Германия, в Австрия да вземем за пример. Нацистките монументи са ги бутнали. 

По същата причина и руските тук би трябвало да бъдат бутнати – тъй като са агитация и реклама на терористичен строй. Защото са отпадък, който ни мърси небето и земята. Защото до момента в който стоят, целият свят си мисли, че още си милеем по ссср и убийствата, и националния съд и терора. И до момента в който стърчи тоя отпадък – хората, които си мислят, че си милеем по най-гнусната част от историята, са прави очевидно. 

Тук е България, тук най-високите монументи ще са на български герои. 

_________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР