Смъртта на Серджо Маркионе е била шок и за собствениците

...
Смъртта на Серджо Маркионе е била шок и за собствениците
Коментари Харесай

Никой от Fiat Chrysler не е знаел за заболяването на Серджо Маркионе

Смъртта на Серджо Маркионе е била потрес и за притежателите и сътрудниците му във Fiat Chrysler Automobiles (FCA). По думите на представителят на италианската компания пред Reuters никой в нея не е знаел за здравословните проблеми на президента Маркионе. FCA е известена за влошеното му положение едвам след злополучната интервенция, която той претърпява.

От болничното заведение в Цюрих, където един от най-хубавите автомобилни мениджъри бе опериран, прецизираха, че той е лекуван от година насам. Маркионе е страдал от саркома (б.р. група дребни тумори) на рамото, която му е причинявала болежка. Този вид рак се разгръща в костите, хрущялите и мускулите.

По време на интервенцията Маркионе е получил мозъчен инсулт и е изпаднал в кома. За страдание, той не се разсъни от нея и умря на 66 години.

Начело на FCA застана шефът на Jeep Майк Манли. Джон Елкан стана ръководител на Ferrari, а Луис Кери Камилери пое управлението на спортните тимове на Ферари, включително и Формула 1.

Маркионе смяташе да напусне позицията си отпред на FCA през 2019 година, след което да се отдаде на отмора. Компанията към този момент обмисляше вероятни претенденти за поста му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР