Смъртта на лейтенант Манчев, който беше участник в учението в

...
Смъртта на лейтенант Манчев, който беше участник в учението в
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Убийство е новата версия за смъртта на военния от Чешнегирово

Смъртта на лейтенант Манчев, който беше участник в учението в Чешнегирово, не е самоубийство. Съдебна медицина не е разкрила такива доказателства. Основната версия от през днешния ден е ликвидиране. Това сподели депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев на брифинг в Народното събрание.
От ГЕРБ обявиха, че при започване на август са поискали в Народното събрание основаването на анкетна комисия за следствие на случая в Чешнегирово, както и събитията към гибелта на военния. „ Ще я внесем тази тематика и в идващия парламент”, сподели Гаджев.

И изясни, че от партията са изискали документи по следствието.

„ На 31 май е назначена инспекция на случая в Чешнегирово. Тя намира за отговорни за случая Тодор Манчев и майор Мерджанов. Очевидно това не е било истината, това е било официално следствие. На 1 юни е направена инспекция на инспектората”, изясни още Гаджев, представен от Нова телевизия.

„ Още по-интересно става, когато отчетът е предаден на министъра на защитата на 15.06. В този отчет се предлага материалите по инспекцията да бъдат изпратени на Военноокръжната прокуратура, шефът на Военна полиция в Пловдив да наложи дисциплинарни санкции „ забележка” на други двама военнослужещи, както и да не бъде търсена отговорност на майор Мерджанов и Тодор Манчев. Министърът на защитата го разпорежда към Военна полиция. Там те схващат, че лейтенант Манчев е свидетелствал срещу неговите началници, като ги упреква в други закононарушения и подправяне на документи. След това стартира тежък напън върху него”, изясни Гаджев.

По думите му е назначена нова инспекция.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР