Смартфоните променят това какво означава да работите от дома си,

...
Смартфоните променят това какво означава да работите от дома си,
Коментари Харесай

7 дейности, които можете да вършите през телефона си и да ви плащат за това

Смартфоните трансформират това какво значи да работите от вкъщи си, а вършенето на служебни задължения от разстояние става все по-често срещано. Много специалности в днешни дни не изискват особено работно пространство или даже компютър. Даже е изцяло допустимо да печелите парите си посредством вашия телефон.

Business Insider дава образец със 7 действия, които може да правите съвсем или напълно от смарт телефона си.

1. Техническа поддръжка

Ако имате опит с разнообразни типове програмен продукт или хардуер, можете да работите като специалист по техническа поддръжка единствено с телефон, макар че компютърът също ще ви е потребен.

2. Преподавател по езици

Има няколко стратегии, които може да употребявате, с цел да се свържете с хора, които желаят да учат непознат език. В множеството случаи единственото умеене, от което се нуждаете, е положителното притежаване на родния ви език. Хората, чийто подобен е британски, могат да употребяват разнообразни приложения и да печелят по към 10 $ на час.

3. Тестване на приложения

Така или другояче употребяваме смарт телефоните си по през целия ден. Това, което може да вършим в това време, е да тестваме нови приложения и да даваме противоположна връзка на техните разработчици като подкрепяме развиването на софтуера и ни заплащат за това.

4. Шофьор на споделено пътешестване

Ако имате надеждна кола и телефон, може да изкарвате прехраната си като превозвате хора. Едно от най-известните такива приложения е Uber, само че то приключи активността си в България през 2016 година.

5. Инфлуенсър в обществените медии

Не е нужно да бъдете прочут артист, телевизионна звезда или да имате стотици скандални фотоси, с цел да убедите фирмите да заплащат за услугите ви в ролята на авторитетна персона.

Всъщност все по-често фирмите се отхвърлят от супер авторитетните хора с десетки или стотици хиляди почитатели и се свързват с така наречен " микро-инфлуенсъри " и " нано-инфлуенсъри ", които са с доста по-малко следвани, само че печелят цялостното доверие на своя обществен кръг.

6. Анализатор на пазара

Ако не ви се костват прекомерно досадни диалозите за изследване, можете да си докарвате спомагателен приход като организирате маркетингови изследвания за всевъзможни артикули до такива свързани с политиката.

7. Участник в онлайн изследвания

Участването в онлайн изследвания няма да ви донесе мечтаните приходи, само че е активност, която може да правите отвред и когато и да е. Сайтове като InboxDollars оферират благоприятни условия за платени изследвания, както и минимални заплащания за действия, свързани с гледане на видеа или онлайн игри. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР