Слушам съвсем друг вид музика - привърженик съм на хеви

...
Слушам съвсем друг вид музика - привърженик съм на хеви
Коментари Харесай

Вътрешният министър за Тита: Слушам хеви метъл, нея не я знаех

" Слушам напълно различен тип музика - последовател съм на хеви метъла. Коментирахме с сътрудниците и в полза на истината на тези реализатори не им знам частите, не ми импонират. "

Това призна вътрешният министър Младен Маринов пред публицисти в Народното събрание на въпрос за програмата на концерт, проведен от вдовицата на убития командос Емил Шарков, на който бе връчена събраната в благотворителна акция сума за фамилиите на починали служители на реда.

Именно на това мероприятие пред почернените близки и пред управлението на Министерство на вътрешните работи се появи провокативната певица.

" Не желая да омаловажаваме събитието. Ние бяхме там, с цел да връчим съответните помощи от акцията, за популяризирането на която благодарим и на медиите. Тя в действителност закупи необятен обсег и събрахме обилни средства. Имаше и донори, които бяха там ", акцентира Маринов. На вметка, че от записите е станало явно, че му е неловко от осъществяването на Тита, отхвърли и посочи, че той постоянно си е под напрежение. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР