Слушалките са като всеки друг аксесоар за PC, тъй като

...
Слушалките са като всеки друг аксесоар за PC, тъй като
Коментари Харесай

Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

Слушалките са като всеки различен аксесоар за PC, защото можете да се възползвате от опцията за 100-тина лв., само че когато решите да инвестирате повече, се доближавате до лукса и същинското качество.

Макар качеството на звука да не е фрапантно по-добро сред слушалките от 100 лева и слушалките от 250 лева, умерено можем да подсигуряваме, че по-скъпият модел ще даде напълно друго равнище на комфорт, ще предлага повече благоприятни условия, ще бъде по-лесен за потребление и ще е по-надежден в дълготраен проект.

Когато навлезете в категорията над 300 лева, преминавате от евтини пластмасови стерео устройства към кадифено-меки с усъвършенствано съоръжение и впечатляващо проектирани функционалности, съгласуемост сред разнообразни платформи, функционалност за съраунд тон, безжична работа и други екстри.

Защо имате потребност от висок клас хедсет?
Вероятно си мислите, че чифта слушалки, който сте закупили на промоция в локалния хранителен магазин за 15 лева, са си напълно наред, само че ние сме тук, с цел да ви кажем, че грешите. Дори слушалките от междинен клас попадат надалеч зад качеството на комплекта от висок клас. Разбира се, че нещата опират до качеството на направа, само че и качеството на звука.

Повечето хедсетове от по-висок клас са направени от някакъв тип метал или най-малко от здрава пластмаса. Това значи, че те могат да се опълчват на доста повече ежедневни злоупотреби по отношение на евтините пластмасови слушалки. При продължителна приложимост са и осезаемо по-комфортни и няма да причинят болки в ушите или главата. А високият клас гейминг слушалки освен, че са конструирани по-добре, с по-здрави и издържливи материали, само че и първокачествен, обемен и мощен тон.

И още веднъж, слушалки от междинен клас ще звучат добре, да, само че високият клас ще звучи отлично. Факт е, висок клас – значи висок бюджет, само че това е едно от тези неща, които не оценявате, до момента в който не опитате. И тогава ще ви е извънредно мъчно да се върнете обратно. А в този момент, дано забележим, кои са едни от най-хубавите...

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC
Това е новият флагман хедсет на SteelSeries, неповторим с това, че включва дребен USB " GameDAC ", който седи на бюрото и се нагърбва с процесинга на звука, отвеждайки го от хост системата. Малкият надзор център е с OLED екран и разрешава конфигуриране на всичко обвързвано със слушалките посредством елементарни и интуитивни контроли. В резултат имаме грациозен способ за настройване и аудио на високо равнище. Освен това, както можете да забележите, модела е със супер премиум дизайн, който е оттатък удобен. Корпуса и гъбите за ушите са леки и придават ужасно чувство за уют и нещо, което можете да носите часове наред. Arctis Pro е и с RGB осветление, в случай че си падате по цветното.

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

HyperX Cloud Revolver S
HyperX надградиха класическият си Cloud Revolver хедсет с нов S модел, който идва с Dolby 7.1 Surround Sound и междуплатформена съгласуемост. За някои може да се стори минус, че не е безжичен хедсет, само че пък можете да го включите във всичко и да работи превъзходно – от телефона и РС-то, до преносимия компютър, гейминг конзолата, че даже и тв приемника. Вграденият надзорен блок разрешава менажирането на съраунд звука, а стоманената рамка е нещо, което ще издържи теста на времето. Страхотното при този модел е, че няма замайващ програмен продукт за инсталиране. Масивните наушници са комфортни, само че и наподобяват постоянни и подготвени за доста часове приложимост.

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

SteelSeries Arctis 7
SteelSeries Arctis 7 е като цялостен пакет – качествена направа, безжична връзка, 7.1 съраунд, че и 3.5мм кабел, в случай че желаете да го свържете с разнообразни устройства поддържащи стандарта. Известен минус на модела от 2018-та е, че съраунд звука се поддържа само от районен съд, което няма да ви е грижа, в случай че това е главната ви платформа за гейминг, само че ще е проблем, в случай че сте конзолен почитател. Съраунда поддържа и PS4 в 2019 модела на слушалките.

Arctis 7 прилепват към главата посредством специфична лента (като за ски очила), която може да се сменя с разнообразни цветове. Микрофонът е превъзходен и се приплъзва назад към хедсета, когато не се употребява. С тези слушалки идва и програмен продукт за персонализиране на звука и основаване на профили за избрани игри или съответни условия.

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

Sennheiser PC 373D
Топ гейминг хедсета на Sennheiser PC373D идва в принципен пакет със супер комфортни наушници, които са меки и пухкави като малко кученце. Кристално чисто шумопотискане на микрофона, вградени в слушалките контроли за съраунд звука, дружно с подсъзнателен програмен продукт за инсталиране. Разбира се, когато става въпрос за този хедсет, звездата на шоуто е страхотният тон, с който Sennheiser са познати, а опцията за елементарно и бързо превключване сред съраунд и стерео е добре пристигнала функционалност.

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

Logitech G935
Ъпдейтнатият G935 хедсет на Logitech не е толкоз безценен колкото множеството от листата, само че при все че дава удивително качество на аудиото, старателен съраунд тон, както и доста спомагателни функционалности. Този модел е ъпгрейда на G933 Artemis Spectrum с по-големи драйвери, по-добър съраунд и по-балансиран аудио микс, който разрешава спомагателна мощ на звука, без да се получава неприятно деформиране. Освен всичко това, G935 хедсета може да се употребява еднообразно добре с всяка гейминг платформа. Поддържа и RGB!

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас

Audeze Mobius
Чисто и просто Mobius на Audeze е гейминг хедсет за меломани. С цена от над 800 лева, това е най-скъпият модел от презентираните, само че който я превъзмогне, няма да остане отчаян. Всеки детайл от Mobius крещи " премиум " – от дизайна му, през функционалностите, до технологията, която никой различен хедсет от горепосочените не има. Най-отличителното са планарните магнитни драйвери, които са напълно нови за света на гейминг слушалките и до неотдавна бяха извънредни за супер скъпите професионални хедсети.

Благодарение на тях, звукът е невиждан измежду гейминг слушалките. Mobius също по този начин, включва Waves NX следене на главата, което ги прави идеални за VR. Възможностите за свързване са разнородни и умерено можете да употребявате този хедсет както за всички гейминг платформи, по този начин и за телефон или таблет.
Върхът измежду гейминг хедсетите е висок и безценен, а неговото име е Mobius.

 Най-добрите гейминг хедсетове от висок клас
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР