Служителят на руското външно министерство Мария Захарова предупреди Вашингтон, Лондон

...
Служителят на руското външно министерство Мария Захарова предупреди Вашингтон, Лондон
Коментари Харесай

Захарова предупреди Вашингтон, Лондон и Брюксел: Ще има възмездие!

Служителят на съветското външно министерство Мария Захарова предизвести Вашингтон, Лондон и Брюксел, че всевъзможни нападателни дейности против Крим и Кримския мост са обречени на неуспех и ще получат пагубен ответен удар.

„ Искам още веднъж да предупредя Вашингтон, Лондон, Брюксел, че всевъзможни нападателни дейности против Крим са освен обречени на неуспех, само че и ще получат ответен удар, който ще бъде пагубен “, сподели дипломатът на брифинг.

През последните дни, продължи Захарова, Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) „ към този момент бяха белязани от потреблението на няколко американски ракети с огромен обхват на деяние ATACMS, скрито получени преди месец в Крим “. „ Според съветското министерство на защитата всички изстреляни ракети са унищожени “, уточни тя. „ След Великден Киев чака да получи първия аероплан F-16, който съгласно британците може да бъде употребен и в интервенцията по разрушаването на Кримския мост. “

В същото време дипломатът акцентира, че „ съветските правоприлагащи органи деликатно записват закононарушенията на украинските неонацисти “. „ Нито едно безчовечие на киевския режим не остава неусетно. Замесените лица се разпознават и изправят пред правораздаването “, увери тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР