Служителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел,

...
Служителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел,
Коментари Харесай

Тайната мисия на служителите на Светлината

 светлина Служителите на светлината демонстрират пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са пристигнали тук с цел да оказват помощ на планетата да стигне до по-висше  схващане.

Те са невероятни същества и главната им задача е да осветяват..

Служителите на светлината я  носят в своите души, с цел да просвещават и да осветяват света. Повечето от тях са  лечители и методът, по който лекуват, изцяло зависи от тях.

Някои от тях извършват ролята на учители. След като дойде на  този свят, носителят на светлина постоянно търси в себе си тази светлина, т.е. той се самоосъзнава като неин притежател.

Носителите на светлината, които осъзнават своята задача, носят мир и популяризират своята светлина, споделят я  с нуждаещите се. Пътят, по който минават, от време на време е доста комплициран и бодлив. Без съмнение такива хора могат да се нарекат герои, тъй като посвещават живота си с цел да служат на тази светлина. Защото те би трябвало да я умножават с цел да не избледнява….

4 неща, които се случват  със чиновниците на светлината:

 ЕВС

Те имат невидими влакна към другите. Както към този момент казахме, чиновниците на светлината имат намерено сърце, което е главната причина, заради която хората им споделят секрети, проблеми и персонални истории. Такива хора постоянно са състрадателни към всички   и посредством всички налични способи се пробват да оказват помощ на другите.

4) Те не се опасяват от гибелта

Смъртта става единствено преход към различен стадий от живота. Вие осъзнавате това и не се страхувате. Защото задачата ви е вашият живот. И с цел да завършите достойно  вашата задача, ще би трябвало да осъзнаете, че вашето битие няма да бъде дълго. Защото би трябвало да има равновесие във Вселената. И въпреки всичко вашият подвиг няма да бъде подценен. И не забравяйте – вие не сте сами!

 

Последвайте ни в

Чули сте Глас в главата си? Това е Съвет от пазителя на Библиотеката на Живота!

 

Вероятно помните случаите, когато при значимо решение, предопределен избор, в главата ви стартира да звучи глас и да шепне настоятелно: “Не отивай там, не инвестирай в това дружество, не се…

Цялата публикация

Признаците, които демонстрират, че душата ви претърпява духовна гибел

 

Душите ни минават през избрани стадии през целия ни живот и двата  най-важни от тях са живот и гибел. Душите ни непрекъснато се трансформират. Когато обаче желаеме огромни промени в…

Цялата публикация

Писмото, което написа Щастието:

Ако четете това писмо в неделната вечер, значи аз към този момент съм пристигнало при вас!  И в този момент ще стартира да мрънкам,  тъй като има защо! Тежко ми е, нали разбирате ……

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР