Служителите на правоприлагащите органи на САЩ от години разследват твърдения,

...
Служителите на правоприлагащите органи на САЩ от години разследват твърдения,
Коментари Харесай

Проучвани от САЩ твърдения за връзки с наркотици на съюзници на мексиканския президент

Служителите на правоприлагащите органи на Съединени американски щати от години проверяват изказвания, че съдружници на мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор са се срещали с наркокартели и е получил милиони долари, откакто встъпи в служба, съгласно регистрите на Съединени американски щати и съгласно трима души, осведомени с въпроса.

Разследването, което до момента не е било съобщавано, откри информация, която сочеше вероятни връзки сред могъщи оператори на картели и мексикански чиновници и съветници, близки до Лопес Обрадор, когато той към този момент управляваше страната.

Но Съединените щати в никакъв случай не са откривали публично следствието против Лопес Обрадор и чиновниците, които организираха следствието, в последна сметка го отсрочи. Те стигнаха до извода, че има малко предпочитание в държавното управление на Съединени американски щати да преследва обвинявания, които биха могли да замесят водача на един от основните съдружници на страната, споделиха тримата осведомени със случая, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР