Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия

...
Служителите на БДЖ продължават да споделят снимки от прекрасните условия
Коментари Харесай

Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината

Служителите на БДЖ не престават да споделят фотоси от прелестните условия на труд, при които работят в жп превозвача в професионалните групи в обществените мрежи.

OFFNews към този момент ви сподели стола на машиниста, чадъра на машиниста, който е извънредно нужен в течащата кабина на локомотива, както и стаите за отмора на транспортните бригади, които на доста места в страната са в по-окаяно положение от множеството затвори у нас.

Сега е време да видите и какво е да работиш в " отопляемо хале ". Снимките в действителност са в два разнообразни обекта, а съгласно създателите им в едното температурата през днешния ден е била минус 8 градуса, а в другото - минус 10 градуса.









А това пък са фотоси от електрическа мотриса от 32 серия, която не е бракувана, а в придвижване. Просто прозорците не се затварят компактно. 







Всичко това еднопосочно демонстрира в какво положение са БДЖ под вещото управление на централния нападател на безспорните дилетанти " Локо БДЖ " Владимир Владимиров, който е закрепостен началник на жп компанията при всички държавни управления на Бойко Борисов и ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР