Служителите, които казват, че това е стресиращо време за семейството

...
Служителите, които казват, че това е стресиращо време за семейството
Коментари Харесай

Гейнор Лорд: Последните движения на изчезналата майка на три деца са разкрити, докато водолази претърсват реката

Служителите, които споделят, че това е стресиращо време за фамилията й, се надяват записите от камерите за видеонаблюдение да разсънят спомените на всеки, който може да я е виждал.

Сигналът беше вдигнат, когато движимости на жена бяха открити в Wensum Park в града малко след 20:00 часа. Г-жа Лорд беше разпозната по предмети, открити в ръчната й чанта на местопроизшествието.

Г-жа Лорд, която работи в магазин Jarrold в града, не трябваше да завърши промяната си до 16:00 часа. Но фрагментите демонстрират по какъв начин 55-годишният напуща магазина в 14:46, след което върви към и от катедралата на Куинс Стрийт, преди да тръгне по улица Сейнт Джордж в 15:49. В един миг наподобява, че бърза.

След това е забелязана да върви по St Crispins Road към Pitt Street и най-после нагоре по St Augustines Street в 16:01 ч., последното наблюдаване на нея на CCTV.

Нейните облекла, в това число бяла риза и жълт потник, както и два пръстена, мобилният й телефон и очила, са открити в парка на разнообразни места, споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР