Служителите и работодателите имат все по-важна, неразривна връзка помежду си,

...
Служителите и работодателите имат все по-важна, неразривна връзка помежду си,
Коментари Харесай

Теk Ехреrtѕ в България: Добрите резултати зависят от мотивацията на всеки служител

Служителите и работодателите имат все по-важна, неразривна връзка между тях, защото мотивацията и експертизата на хората могат да преведат всяка една организация през сложния път към триумфа, с минимизиране на последствията в обстановка на рецесия. Затова предприеманите дейности или ограничения от работодателите във форсмажорна конюнктура, следва да бъдат създавани взаимно със чиновниците, с цел да бъдат последните дейни и стимулирани участници в бизнес процесите като благоприятстват позитивните резултати в активността.

Срещаме се с господин Георги Костадинов, Country Manager на Теk Ехреrtѕ за България, който споделя каква бе 2020 година за чиновниците в компанията, какви действия се започнаха за предпазване и развиване на човешкия запас, както и с какви настройки и упования организацията стартира 2021 година.

Г-н Костадинов, изпратихме една необикновена и непредвидена за целия свят година. Каква бе 2020 година за Теk Ехреrtѕ и като цяло за софтуерната промишленост в България?

Като цяло 2020 беше годината на неизвестността, което катализира промяна във всяко едно отношение. Това, несъмнено, не подмина и нас като компания, предоставяща услуги в софтуерната промишленост. Бързата и навременна промяна беше от основно значение за всички в нашата сфера и се веселя, че ние съумяхме да отговорим бързо на измененията, като това ни даде опция да преодолеем компликациите относително елементарно и направи 2020 година много сполучлива за нас като компания. Не единствено съумяхме да осъществим поставените бизнес цели, само че и да се приспособяваме към изменящата се среда и да дадем опция на нашите чиновници да се усещат сигурни и спокойни през цялата година, без значение дали работят от разстояние или в офиса.

В обстановка като сегашната, запазването на мотивацията и удовлетвореността на чиновниците е предизвикателство? Как се справихте вътрешно и повлия ли обстановката на вашите чиновници?

Добрите резултати зависят от мотивацията на всеки един чиновник, което от своя страна изисква непрекъсната и методична работа. Като организация, един от главните ни цели е образованието и развиването на самостоятелните качества и умения на всеки член на екипа. В обстановка като тази, за нас беше значимо да продължим да действаме в тази посока и да даваме опция за напредък и за възстановяване на уменията. Вярвам, че по този метод успяхме да запазим мотивацията и положителния дух в компанията. Мога да споделя и съответни данни за времето, прекарано в личностно и професионално развиване на сътрудниците: над 3000 часа отдадени на лидерски стратегии, 43 000 часа в образования на нови сътрудници и 1 440 000 минути, прекарани в рационализиране на умения.

Друг значим аспект бе да не губим персоналния контакт с хората. В обстановка, в която голяма част от екипа работи отдалечено, положихме старания да има непрекъсната връзка с директните ръководители и навременна и двустранна противоположна връзка. До края на декември осъществихме 7 648 директни срещи сред мениджъри и чиновници и на база изцяло оценяване, реализирахме 191 покачвания в компанията.

Кои действия бяха от главно значение за представянето на Теk Ехреrtѕ през тази година?

Първото и най-важно нещо е обвързвано с сигурността и сигурността на всички чиновници. Отговорно мога да споделя, че успяхме да създадем условия за работа, които да подсигуряват това. Друг значим миг беше преходът и адаптирането към работата от разстояние. Успяхме да се оправим с тези нововъзникнали потребности безпроблемно и с изключителна експедитивност, като по този метод доказахме на себе си, както и пред клиентите и сътрудниците, че сме гъвкава и адаптивна компания, устойчива на турбуленции и промени.

С риск да се повторя, считам, че различен значим за нас миг бяха непрестанните старания в посока развиване на чиновниците - образования, трейнинг стратегии, лични сесии с директния мениджмънт.

Как подсигурихте сполучливата непрекъсваемост на сериозни бизнес интервенции в компанията?

Добрите процеси, мощният мениджмънт, както и изключителната поддръжка на ИТ звеното ни, подсигуряваха безпроблемно прекосяване в режим " работа от у дома " и минимизиране на бизнес риска. Като неизменима част от бизнес интервенциите сме изработили развой за работа в изключителни обстановки, който подсигурява непрекъснатост на процесите. Именно тази подготовка ни подсигурява да използван работещ проект за деяние в изключителната обстановка.

Битката за гениите е константа в софтуерната промишленост. Каква е обстановката при вас по повод процесите за асортимент на фрагменти, които предопределят и конкурентоспособността?

Ние сме интернационална компания, оперираща на няколко континента. Работата е динамична, клиентите ни са огромни интернационалните компании, а екипът - международен. Това, от една страна, приказва за разнообразна и забавна работа, от друга - дава непоклатимост и сигурност. През миналата година тези два критерия се качват все по-високо в листата с целите на претенденти освен в България, само че и световно и ние се радваме, че можем да ги предоставим на нашите чиновници.

Отделно от това ние сме една от водещите компании във връзка с благоприятни условия за образование и развиване в нашата сфера. В годините доказахме, че сме не просто първо ходило в кариерното развиване за доста младежи, само че можем да предложим дълготраен проект за развиване и опция за всеки с готовност и упоритост за напредък да надгради уменията си. Тук приказваме освен за нанагорнище в йерархията, само че и за опция за узаконяване, работа с разнообразни и нови технологии, клиенти и артикули. Това несъмнено е значимо за експертите в нашата сфера, тъй като динамичността, с която се развива секторът е огромна, което допуска потребността от учене през цялата кариера.

Какви са проектите за напредък на компанията и упованията ви за 2021 година?

Имаме упоритостта да продължаваме да растем и през тази година, като целим сдържан растеж от 10-20%. Фокусът за 2021 година остава същият - развиване и напредък на актуалните и бъдещи чиновници и консистентно положително потребителско обслужване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР