Служители в медиитe ми звънят да ме питат дали зная,

...
Служители в медиитe ми звънят да ме питат дали зная,
Коментари Харесай

Шефът на фен клуб „Левски“ не знае за нападението на МОЧА, но поздравява атаката

„ Служители в медиитe ми звънят да ме питат дали зная, че " почитатели на Левски " са атакували МОЧА нощес?

Не, не зная кои са хората зад тази демонстрация и дали са Левскари, само че ги приветствам откровено и се надявам, че са ", написа във фейсбук профила си ръководителят на Националния почитател клуб на ФК „ Левски “ Степан Хиндлиян.

„ Националният клуб на последователите на Левски неведнъж е заявявал позицията си във връзка с „ сквернящия небето и земята “ руско комунистически агитационен знак.

Тотеми от човеконенавиствия режим на болшевиките психопати изобилстват във всички огромни градове на страната, а центърът на София прелива от такива.

МОЧА и останалите разделящи обществото комунистически знаци би трябвало да отидат при мавзолея на един от най-големите национални предатели Г. Димитров. А бранещите ги морозовци от палатките и действителните копейки от обществените мрежи сложени под забраняване.

Вместо това обществото спори, а институциите тупкат топката дали „ Ванка с танка “ да продължи да облъчва едноклетъчните представители на социума, или да го пратят в музея на „ комунистическото изкуство “, който е гнусна агитация от съвременен вид. Да бяхте създали една детска градина на мястото на музея от една страна. От друга - историята на България е цялостна с хора, които заслужават монументи в Княжеската градина! ", написа още Хиндлиян.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР