Служители на Първо РУ изясняват сигнал за нанесени телесни повреди

...
Служители на Първо РУ изясняват сигнал за нанесени телесни повреди
Коментари Харесай

Пребиха мъж в подлеза на кръговото кръстовище до полицията

Служители на Първо районно управление (на МВР) обясняват сигнал за нанесени телесни повреди на русенец, след сборичкване.

На 27 юни към 01:30 часа чиновници от групата за защита на публичния ред при Първо районно управление (на МВР) са посетили болница „ Канев “ по сигнал за признат при тях пациент, който е декларирал, че е потърпевш при побой в Русе. В здравното заведение служителите на реда са открили 34-годишен мъж, който след обзор е бил настанен за лекуване в отделението по неврохирургия, с разнообразни контузии. Той обяснил на униформените, че по-рано същата вечер дружно с още двама негови другари, прибирайки се към домовете си, били пресрещнати от група лица в подлеза на кръговото кръстовище на булевардите Ген. "Скобелев " и "Цар Освободител " в Русе. Групата била от към 10-тина непознати за тях, на възраст към 20-30 години, които им поискали цигари, само че след получения отвод почнали да ги псуват, след което се и сбили с тях.

Случаят е документиран от чиновниците на Първо районно управление (на МВР) и са подхванати дейности по изясняването му, в хода на формирана кореспонденция. В резултат на извършените оперативно-издирвателни дейности, криминалистите от Първо районно управление (на МВР) са открили участниците в случая и лицата, с които е зародил спора – трима русенци на възраст 19 и 20 година

Работата по преписката продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР