Служители на грузинското министерство на вътрешните работи са задържали 11

...
Служители на грузинското министерство на вътрешните работи са задържали 11
Коментари Харесай

11 задържани при протестите в Грузия

Служители на грузинското министерство на вътрешните работи са задържали 11 души по време на протест пред Народното събрание в Тбилиси, оповестиха от министерството.

От министерството оповестиха, че протестиращите са хвърляли по служителите на реда разнообразни тежки предмети, в това число камъни и бутилки. Един чиновник на Министерството на вътрешните работи е бил ранен, а автомобил, принадлежащ на министерството, също е бил развален, заяви AP.

В отчета се акцентира, че Министерството на вътрешните работи е употребило специфични средства, по-специално така наречен пикантен спрей, с цел да предотврати физическа борба.

Организаторите на митинга обявиха в диалози с публицисти, че имат намерение да се съберат пред постройката на Народното събрание и в сряда.

Протестът беше проведен във вторник от представители на опозиционните сили, които стачкуват против приемането на закона " За бистрота на външното въздействие ".

В акцията се включиха и представители на разнообразни неправителствени организации , които получават дотации от чужбина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР