Служители на ГДБОП задържаха двама при спецакция в София, съобщиха

...
Служители на ГДБОП задържаха двама при спецакция в София, съобщиха
Коментари Харесай

Спецакция в София: Двама са в ареста за крупна измама

Служители на ГДБОП задържаха двама при спецакция в София , оповестиха от Министерството на вътрешните работи /МВР/. Действията, осъществени под надзора на СРП, са подхванати след следствие за машинация .

Специализирана полицейска интервенция е извършена от чиновници на ГДБОП на територията на София през вчерашния ден. В хода ѝ са арестувани двама мъже – на 53 и 43 години, от София .

До реализация се стигнало след подаден сигнал от представител на комерсиално сдружение за поискана му сума в размер на 5000 лв., в подмяна на която да бъдат прекъснати „ водени разработки “ в ГДБОП . В хода на следствието е открито, че мъжът бил въведен в подвеждане, че телефоните му са подслушвани и е обект на „ други разследващи средства “ и инспекции, свързани с финансови и данъчни закононарушения.

Мъжете са арестувани, откакто взели желаните 5000 лв. . С полицейска заповед те са оставени в ареста за период до 24 часа. След отчет на материалите в Софийската районна прокуратура, на двамата са повдигнати обвиняване за закононарушение по член 209 от Наказателен кодекс. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Ексклузивни фотоси с дамата, която опита да се самоубие в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР