Служител на отбраната, който говори с Асошиейтед прес при условие

...
Служител на отбраната, който говори с Асошиейтед прес при условие
Коментари Харесай

Кораб, собственост на Израел, е бил атакуван при предполагаема иранска атака в Индийския океан, каза американски служител пред AP

Служител на защитата, който приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, с цел да разиска въпроси на разузнаването, сподели, че корабът плава под флага на Малта се подозира, че е бил ориентиран от дрон Shahed-136 с форма на триъгълник, носещ бомба, до момента в който е бил в интернационалните води. Дронът избухна, причинявайки вреди на кораба, само че не наранявайки никой от екипажа му.

„ Ние продължаваме да следим обстановката от близко “, сподели служителят. Служителят отхвърли да изясни за какво американската войска счита, че Иран стои зад офанзивата.

Al-Mayadeen, панарабски сателитен канал, който е политически съдружник с подкрепяната от Иран ливанска въоръжена формация Хизбула, заяви, че израелски транспортен съд е бил нападнат в Индийския океан. Каналът цитира анонимни източници за отчета, които по-късно цитират иранските медии.

CMA CGM, главен изпращач със седалище в Марсилия, Франция, не отговори незабавно на искане за коментар. Екипажът на кораба обаче се държеше по този начин, като че ли вярваше, че корабът е изправен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР