Служител на казан за варене на ракия в Нови пазар

...
Служител на казан за варене на ракия в Нови пазар
Коментари Харесай

Осъдиха казанджия, набил клиент след недоволство от ракията му

Служител на котел за варене на ракия в Нови пазар бе наказан на пробация поради нанесена лека телесна щета на човек, който изразил мнение, че ракията му не е доста добра . Той бил глобен от Районния съд, а по-късно наказването е доказано и от Окръжния съд в Шумен. 

Двамата мъже се познавали от казана, където потърпевшият варил ракия за своя началник. 

Поводът за разправията било позвъняване, в което казанджията попитал дали шефът на мъжа е удовлетворен от алкохолната напитка.

Ракията обаче не се била харесала на началника, по тази причина служителят отправил обиди по телефона . Другият мъж се ядосал и дружно със собствен сътрудник отишъл до казана, който се намирал в края на Нови пазар. 

Там мъжете се скарали. Казанджията бил ударен в лицето. Други хора ги разтървали и по този начин разправията завършила.-->

На другия ден потърпевшия почнал да се храни мъчно, което наложило консултация с лекари от болничното заведение в Шумен. Там се открило, че има пострадвания в устата

Съдът осъдил казанджията на пробация за 6 месеца, както и да заплати 500 лв. обезщетение на потърпевшия, макар че той желал 4700 лв.. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР