Служител на Института по биология и биомедицина NSU заяви, че

...
Служител на Института по биология и биомедицина NSU заяви, че
Коментари Харесай

Тази отрова се оказа най-мощното лекарство

Служител на Института по биология и биомедицина NSU съобщи, че съветските експерти са създали неповторим състав на лекарство, включващо пчелна отрова. По време на опитите с животни се удостоверява неговата успеваемост против най-тежкото заболяване.

" Изпробвахме това лекарство върху плъхове в продължение на няколко години и макар че окончателната инспекция към момента не е подготвена, чакаме деня, в който ще стартираме да спасяваме на животи ", споделя Анна Деригина.

Учените въобще не са предполагали, че отровите са допустимо средство за лекуване на рак. Вече е известно сигурно, че отровата на бразилската външност Polybia paulista може да унищожи раковите кафези и да работи в позитивна тенденция. Специалистите от NSU създават технологии, които биха разрешили изолирането на лекарствени съединения от отровата на елементарни медоносни пчели и също по този начин да основат аналози.

Според тях ензимът мелитинът, присъстващ в отровата на пчелите, има способността да прониква в самата вътрешност на раковите кафези - в митохондриите, които провокират в себе си механизъм за саморазрушаване. Също по този начин, мелитинът може да помогне в битката против диабет вид 2 и инфектиране, споделят специалисти. /Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР