Служебното правителство се очаква да обсъди и гласува днес промени

...
Служебното правителство се очаква да обсъди и гласува днес промени
Коментари Харесай

Кабинетът променя план-сметката за разходите за изборите

Служебното държавно управление се чака да разиска и гласоподава през днешния ден промени в признатата от него план-сметка за разноските по подготовката и осъществяване на изключителните парламентарни избори, планувани за 2 октомври. Това планува програмата на държавното съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

На 4 август кабинетът утвърди средства в размер на 70,5 млн. лв., само че заявява подготвеност да обезпечи спомагателни средства при решение от страна на Централната изборна комисия за въвеждане на видеонаблюдение в изборните секции, както и при подписване на контракти за логистика и техническа поддръжка на машините за гласоподаване, както и други материали и съпътстващи действия. 

На съвещанието си държавното управление се чака да дефинира шеф за България в Черноморската банка за развиване, на заместник-управител за България в Международния валутен фонд, шеф за страната ни в Съвета на шефовете на Международната капиталова банка, както и началник на Българската делегация в Съвета на Международната банка за икономическо съдействие и член на съвета.  

Проект на разпореждане за одобрение на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2022 година за финансово обезпечаване на действия по национални стратегии за развиване на обучение също е включен в дневния ред. 

Заседанието стартира в 10:00 часа. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР