Служебното правителство се очаква да обсъди два проекта на меморандуми

...
Служебното правителство се очаква да обсъди два проекта на меморандуми
Коментари Харесай

Кабинетът дава газ на споразумения за газови доставки с Гърция

Служебното държавно управление се чака да разиска два плана на меморандуми с Гърция за съдействие сред двете страни в енергийната сфера. Това планува част от дневния ред на държавното съвещание за сряда, 4 януари, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

На първото за годината съвещание министър председателят и министрите ще обсъдят план на меморандум сред Министерството на енергетиката на България и Министерството на околната среда и енергетиката на Гърция, с който двете страни ще си сътрудничат в региона на сигурността на доставките и съхранението на газ.

Кабинетът ще приготви и план на меморандум сред енергийните министерства на двете страни, въз основа на който те ще могат да си сътрудничат при изследването на опцията за създаване на нефтопровод Александруполис – Бургас.

Проект на решение за разкриване на консулство на България в Мексиканските съединени щати, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, също е част от дневния ред на съвещанието на следващия ден. Началото му е от 10:00 часа.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР