Служебното правителство се контролира от Бойко Борисов и Делян Пеевски.

...
Служебното правителство се контролира от Бойко Борисов и Делян Пеевски.
Коментари Харесай

Владислав Панев: Служебният кабинет се контролира от Борисов и Пеевски!

Служебното държавно управление се управлява от Бойко Борисов и Делян Пеевски . Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев . Като доказателство той уточни последните промени в кабинета на Димитър Главчев. Публикуваме коментара на Владислав Панев:

„ Последните промени в служебния кабинет са доказателство, че той се управлява от. Борисов и Пеевски. През земеделието минават милиарди дотации и Кирил Вътев, който идва от действителния бизнес, схваща казуса. А той е, че системата на подкрепяне толерира зърнопроизводството, надлежно води до обезлюдяване и уедряване. Превръщаме се във вносители на обичайни наши артикули. И на статуквото това му харесва, тъй като концентрацията води и до централизация на източването на фондове.

Решението на Зелено придвижване за настрана от Политическа партия Демократична България явяване на изборите за мен е погрешно, най-много тъй като България има потребност от обединяване на хората, които целят промени и разцвет. Целта ни е победа на изборите и оттова да сложим на масата още в първите дни на идващото Народно заседание измененията в службите и регулаторите. Политическа партия Демократична България беше задоволително кардинална и не пожела властта без същински промени. Затова и в този момент отиваме отново на избори.

Оставам представител на Зелено придвижване до финала на това Народно заседание. На изборите обаче уверено поддържам Политическа партия Демократична България, с цел да има късмет за сполучлива България. Защото провокациите в енергетиката, промишлеността, земеделието са големи. И би трябвало да имаме силата да водим измененията. “

Корнелия Нинова прикани Радев да смени служебния министър председател: Главчев се потвърди като послушко на ГЕРБ и Борисов

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР