Служебното правителство очевидно започва да нанася много щети на България. Това

...
Служебното правителство очевидно започва да нанася много щети на България. Това
Коментари Харесай

Христо Проданов: Човек, който за власт и постове - минава през трупове

Служебното държавно управление явно стартира да нанася доста вреди на България. Това сподели в студиото на " Събуди се " депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов като посочи, че Българска социалистическа партия е направила всичко допустимо за съставянето на постоянен кабинет. Народният представител сподели още, че парламентарната народна власт е подложена на риск, тъй като в продължение на 2 години страната се ръководи през множеството време от служебни държавни управления.

Според него опитите на депутатите за правосъдна промяна са по-скоро прахуляк в очите на хората. По думите на депутата едва ли ще се стигне до второ четене на закона, който планува по-засилен надзор върху дейностите на основния прокурор.

Проданов отговори на думите на отрасловия длъжностен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на Българска социалистическа партия няма борци за правосъдна промяна по този начин: " Ние сме били там на ямсто, само че с 24 народни представители можем да създадем това и нищо повече. Ние вършим това, което ни е допустимо ".

" Човек, който за власт и постове минава през трупове ". Така депутатът от Българска социалистическа партия разказа Мая Манолова като акцентира, че тя няма да направи обединяване на лявото у нас. По думите му множеството политически субекти, които имат искания за обединяване вляво, са напуснали Българска социалистическа партия и са станали причина за разединението на лявото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР