Служебният здравен министър Асен Меджидиев заяви, че здравните власти са

...
Служебният здравен министър Асен Меджидиев заяви, че здравните власти са
Коментари Харесай

Меджидиев за автобусната катастрофа: Общо 19 души са настанени в лечебни заведения

Служебният здравен министър Асен Меджидиев съобщи, че здравните управляващи са се погрижили за всички потърпевши в тежката автобусна злополука край Свиленград.

" Общо в лечебни заведения са настанени 19 души. Девет души са признати в болничното заведение в Хасково, в болничното заведение в Свиленград са шест души, от които четири дами и две деца, четири души са настанени в болничното заведение в Харманли. И в Свиленград, и в Харманли са с по-леки пострадвания. Пациентите са обгрижени и на трите места екипите работят интензивно ", изясни той.

В болничното заведение в Хасково има двама души, които са в по-тежко положение, само че не животозастрашаващо. " Погрижили са се за всички пациенти, има пациент с фрактура на прешлен, само че без парализи. Няма последици ", добави служебният здравен министър.

Меджидиев добави, че има пасажери в рейса, които са отказали хоспитализация, тъй като са били в положително общо здраве. Той благодари на трите лечебни заведения, които са се погрижили за потърпевшите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР