Служебният вътрешен министър Бойко продължава с милиционерските си акции. След

...
Служебният вътрешен министър Бойко продължава с милиционерските си акции. След
Коментари Харесай

ПОРЕДНА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ТУРЦИЯ: Рашков блокира границата, хората бесни, чакат с часове

Служебният вътрешен министър Бойко продължава с милиционерските си акции. След като негови хора нахлуха в три столични университета, сега се вихри спецакция на българо-турската граница. Блокирани са постоянни линии, няма изключителни рейсове от Турция към България. На процедура се пречи на към 3000 - 4000, до 5000 души да влязат у нас. Извършват се щателни инспекции, рейс по рейс, човек по човек, РЗИ, Национална агенция за приходите, икономическа полиция. Всичко това става пред погледа на турските гранични управляващи. Резултатът от това безчинство няма да се отрази на изборите, а на бъдещите връзки с Турция.
свързани новини37308преди 4 часа
Над 30 рейса от Турция са спрени за инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ за инспекция.

Блокирани са постоянни линии, няма изключителни рейсове от Турция към България. На процедура се пречи на към 3 000 - 4 000, до 5 000 души да влязат у нас. Извършват се щателни инспекции, рейс по рейс, човек по човек, РЗИ, Национална агенция за приходите, икономическа полиция. Всичко това става пред погледа на турските гранични управляващи. Резултатът от това безчинство няма да се отрази на изборите, а на бъдещите връзки с Турция.

По информация на bTV се прави профилирана интервенция с присъединяване на четири служби, обвързвана с контрабандата на артикули.

Проверката на един рейс лишава повече от четири часа. Някои от транспортните средства са на границата към този момент 18 часа.

От Министерство на вътрешните работи отхвърлят повече информация, както и достъп на екипа ни до инспекциите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР