Служебният регионален министър Виолета Комитова се надява утре строителните фирми

...
Служебният регионален министър Виолета Комитова се надява утре строителните фирми
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Зимното поддържане няма да закъснее

Служебният районен министър Виолета Комитова се надява на следващия ден строителните компании от " Автомагистрали " да си получат парите. Сега всички тези компании се усещат излъгани, създали са ремонта на Чирпан-Стара Загора, сподели тя пред Българска национална телевизия. 

Нито районният министър има интерес да не се заплати на хората, нито служебното държавно управление, нито жителите, безапелационна бе Комитова. 

Тя посочи, че откакто се създадат ремонтите няма компания, която да покрие отговорностите за това, което е направила. За това има ремонт на ремонтите и ремонтите идва от порочната процедура, уточни Комитова, съгласно която практиката за милиард и половина годишно я нервира доста. 

От 2019 до 2024 година ще се изпълнят първите 51 километра от Ябланица до Плевен. Аз мога да подлагам на критика тези контракти, само че това е естественият период по един километър на месец да се построява. Това е реалистичният период и да се радваме 2024 година да приключим с тази права, надява се Виолета Комитова. 

Тя се бори да бъдат осъществени и отчуждителните процедури. Нека строителните компании да кажат, в случай че някъде министър Комитова е спряла градеж, да изпратят тъжба в медиите. Предизборна неистина е, че съм серпантина строителство. Служебният министър на районното развиване и благоустройство да стопира строителство, това е нон-сенс и цялостна ръжа, разкритикува Комитова. 

Ние сме минус един милиард, тъй като са дадени пари от държавното управление на ГЕРБ, недоволства служебният районен министър. Опитваме се, където можем и с каквото разполагаме, да решим проблемите, увери Виолета Комитова. 

Между 60-80 млн. лева ще бъдат нужните средства за зимното поддържане, които ще бъдат обезпечени. Защо обаче предишното зимно поддържане на беше платено, запита Комитова. Тя предлага на компаниите да продължат да вършат зимното поддържане на България с мотив, че в случай че някоя компания не желае да прави зимно разчистване, ние сме създали социална поръчка и ще търсим нови претенденти, които да се заемат със зимното поддържане.

" Зимното поддържане няма да закъснее никога, ние се грижим за това ", увери още Комитова. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР