Служебният министър на туризма Илин Димитров съобщи, че максимално бързо

...
Служебният министър на туризма Илин Димитров съобщи, че максимално бързо
Коментари Харесай

Осигуряват по една допълнителна линейка в големите курорти по Черноморието

Служебният министър на туризма Илин Димитров заяви, че оптимално бързо ще бъдe обезпечена по една спомагателна кола за спешна помощ в огромните курорти по Черноморието, за което през днешния ден е реализирано единодушие със здравното министерство.

В рамките на този месец се чака да бъде оголен координационен център Обзор-Бяла и здравното ведомство ще подсигури съответна работа на държавните центрове за незабавна помощ, добави Димитров, който показа пред публицисти екипа си и целите в работата на министерството. Ще се направи и инспекция за ценообразуването на медицинските услуги по морето.

Сред първите неотложни задания Димитров уточни работата по мярката за филантропична помощ за украинските бежанци , като добави, че по нея има н пъкъл 500 тъжби за десетки милиони , а задачата е в края на мандата на служебното държавно управление на всяка тъжба да бъде отговорено и дължимото на хотелиерите да е разплатено. 

Димитров уточни измежду другите задания решение на казуса със забавената категоризация на туристическите обекти. В момента има над 960 заявки, като от тях 780 са преписки и 180 броя комплекта документи за оценка , а задачата е до края на мандата броя да падне под 100.

Друга предпочитана задача е предприемането на ограничения за сполучливо протичане на летния и зимния туристически сезон в изискванията на здравна рецесия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР