Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов заяви в студиото на

...
Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов заяви в студиото на
Коментари Харесай

Стоилов с послание към Герджиков. Какво трябва да докаже?

Служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов съобщи в студиото на Нова тв, че е сюрпризиран от решението на проф. Анастас Герджиков да се впусне в борбата за " Дондуков " 2. По думите му до този миг Герджиков е странял от политиката.

„ Проф. Герджиков е одобрен академик и учител. Сега той ще бъде оценен като политик. Основната алтернатива на идните избори е дали да бъдем „ за ” унищожаване на настоящия циничен модел на ръководство или за неговото опазване. Всеки, който приканва за обединяване на партии и хора, би трябвало да попита дали болшинството от българските жители са съгласни да се обединят с олигархията ”, разясни Стоилов.

На въпрос дали Лозан Панов е подал оставка, защото той също се кандидатира за президент, Стоилов съобщи: „ Той няма по какъв начин да я подаде, защото това може да стане най-рано другата седмица. Не мисля, че Темида ще забави гласуването. ”.

По-добре щеше да е той да води битката за смяна на правосъдната система до приключване на мандата му, само че това е негова преценка, заключи Стоилов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР