Служебният министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов заяви, че

...
Служебният министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов заяви, че
Коментари Харесай

Кабинетът готви схема за компенсации за високите цени на газа

Служебният министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов съобщи, че държавното управление изрично поддържа нуждата от обезщетения за бизнеса поради високите цени на природния газ.

Кабинетът ще изготви обезщетителна скица, която ще предложи на идващия парламент, сподели още Стоянов при откриването на профилирано ревю за индустриални машини и технологии.
 Никола Стоянов. Снимка Българска телеграфна агенция

" Служебният кабинет прави всичко допустимо, с цел да обезпечи бизнеса с природен газ, в това число спомагателни количества още през тази зима. Евентуално схемата може да е бартер - газ против ток ", заяви министърът на стопанската система.

Целта е най-малко 150% да бъдат обезпечени потребностите през зимата. Газ има, само че казусът е в цената - сподели още Стоянов.

" Като министър на стопанската система мисля, че това е и схващане на цялото държавно управление. Твърдо сме " за " обезщетения за газа. Не може да има обезщетения за електрическа енергия, а да няма за газ и да слагаме едни компании в неконкурентна обстановка по отношение на други.

Твърдо ще има и ние ще подготвим скица, която ще предложим на идващия парламент, несъмнено, защото без парламент ние не можем да променим нищо ".

Средства в бюджета са планувани, с цел да бъде непокътната и отстъпката в цените на горивата, сподели още Никола Стоянов.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР