Служебният министър Бойко Рашков ползва трибуната на МВР, за да

...
Служебният министър Бойко Рашков ползва трибуната на МВР, за да
Коментари Харесай

ГЕРБ: Рашков е несъстоятелен и неадекватен, много му се иска да остане министър

Служебният министър Бойко Рашков употребява трибуната на Министерство на вътрешните работи, с цел да прави нови внушения за акциите на министерството по време на предизборната акция. Това е неприемливо, за следващ път се върша внушения за Политическа партия ГЕРБ, ние ще продължим да задаваме въпроси, с цел да разберем по какъв начин се хвърлят в публчиното пространство изказвания без да почиват на някакви данни. Това сподели водачът на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на брифинг.

" Преди два месеца с една медийна бомба стартира тематиката с подслушването, тя беше с една единствена цел - да се изчегърта партия ГЕРБ. Днес беше изслушан министърът на вътрешните работи и ние не чухме нито един факт, почиващ на доказателство, че такива противозаконни подслушвания са били реализирани ", сподели още тя.

" В България сме правова страна и всички изказвания, свързани с изборния развой, се потвърждават в съда, Бойко Рашков не е последна инстанция, с цел да прави сходни внушения ", добави Атанасова.

Днес Рашков сподели, че с помощта на Министерство на вътрешните работи съставът на Народното събрание е подобен, какъвто е, само че такова нещо да кажеш, че Министерство на вътрешните работи е подредило Народно събрание не знам какво се назовава - полицейщина или друго, разяснява Маноил Манев. Той акцентира, че Рашков от Народно събрание отишъл в Министерство на вътрешните работи и дали под влияние на адреналина или под въздействието на други субстанции почнал да приказва.

" Любовното пояснение пред президента през днешния ден и пред новите партии - да излезеш в Министерство на вътрешните работи и да заявиш какъв брой е значимо да изчегърташ ГЕРБ кореспондира единствено с конференцията преди изборите, когато Рашков сподели, че е арестувал кмет от ГЕРБ, а той се оказа от Движение за права и свободи ", уточни Манев.

Рашков е неплатежоспособен и несъответстващ, той не схваща какво го питат даже. Той доста желае да остане министър на вътрешните работи, разяснява Тома Биков.

" Вчера стана ясно, че Рашков не познава процесуалното право, нито пък закона за надзор на СРС. Не знам какво тъкмо споделя той, само че следва зад всички думи да има обстоятелства и доказателства. Да, поискахме анкетна комисия, която да види дали са употребявани полицейски сили и средства за тормоз на кметове и симпатизанти на ГЕРБ, както и дали са употребявани СРС по отношение на такива дейности и във връзка предизборната акция ", съобщи Атанасова.

" Внесохме искане на чуване на закрито съвещание освен на Бойко Рашков, само че и на ръководителя на бюрото за надзор на СРС. Днес в пленарната зала се приказваха общи приказки, размаха се някаква директория, само че ние сме уверени, че всеки депутат има достъп до класифицирана информация ", сподели още тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР