Служебният адвокат на четворния убиец Георги Георгиев - Стоян Стоянов

...
Служебният адвокат на четворния убиец Георги Георгиев - Стоян Стоянов
Коментари Харесай

Адвокатът на касапина от Нови Искър подозира имотната мафия за клането

Служебният юрист на четворния палач Георги Георгиев - Стоян Стоянов съобщи пред медиите, че клиентът му ”има голяма възможност да е бил употребен ”. А на уточняващ въпрос, разясни, че всички са чували за имотната мафия, която употребява такива хора.
Служебният бранител акцентира, че Георгиев не е картотекиран в психиатрична клиника, няма документи, няма диагноза и не се знае тъкмо какви проблеми има. Единственото, което юристът знае, че обвиненият има припадъци, както и че преди няколко месеца Георгиев е бил на лекуване в някаква болница, само че не знае от какво е бил лекуван и какви проучвания са му били правени.

Той добави, че обмисля да изиска подпомагане от НАТО.

" Има доста тъкмо наблюдаване върху всяка точка на земята. Записите се пазят в супер компютри и страната може да ги изиска, изключително когато става дума за такива действия с огромна социална значителност. Всеки желае да разбере това ли е причинителят или има и други причинители ", посочи Стоянов и добави, че още не са подготвени фотосите и се надява на справедлив развой.

Самият Георги Ранов на този стадий не е признал и не признава убийствата.

Георги приказва комплицирано. Той тъкмо дава отговор на въпроси като да вземем за пример какъв му е ЕГН, къде е роден, с какво обучение и прочие.. Но като пристигна време да дава пояснения, съобщи, че и той, и хората в България са подложени на психическо оръжие. Той споделя, че психическото оръжие се използва " самоволно против България ".

" Как мога да се защитя - попита Георги съда. - Има ли хора, които се занимават с такава активност тук, или би трябвало да желая помощ от Европейски Съюз? Зависи освен решаването на случая от това, само че и доста други животи. ", споделя още той.

Софийският градски съд дефинира най-тежката мярка „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за четворното ликвидиране в Нови Искър - Георги Ранов.

Задържаният за четворното ликвидиране в Нови Искър дойде в съда с маска на лицето. Той страда от тежка форма на туберкулоза, което постановяваше маската, а пък служителите на реда, които го конвоираха, бяха с ръкавици.

Освен това той страда и от епилепсия, и очевидно има психически проблеми.

Според държавното обвиняване той би трябвало да бъде настанен наложително в болница на Министерство на вътрешните работи за 30 дни, с цел да му бъде направена цялостна здравна експертиза.

На 18 февруари 25-годишният Георги Георгиев беше арестуван за убийството на родителите си, брат си и баба си в град Нови Искър.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР