„Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот.

...
„Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот.
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот /снимки/

„ Служебните държавни управления на Радев блокираха всички браншове на икономическия живот. Намираме се в здравна, ценова и политическа рецесия “, разяснява лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова пред поданици на врачански села. В момента всички са обезпокоени от покачващите се цени, хаоса и неустойчивостта в страната.
На Димитровден, който е и професионален празник на строителите, пътното строителство беше съществена тематика на диалог на срещата на претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС с поданици на Паволче. Петя Аврамова, доктор Владимир Христов и Владимир Миленков разясниха ремонта на пътя Враца-Паволче-Челопек, който беше плануван и сбъднат от държавното управление на ГЕРБ. Беше възобновен напълно водопроводът в Челопек и в централната част на Паволче.
„ Спрени са ремонтите на огромна част от предоставените над 100 км републикански пътища в региона, а компаниите и хората, които работиха, към момента чакат заплащане за свършеното”, разяснява Петя Аврамова.
Липсата на фигурата на обединител на жителите и политическите сили в тежък миг за страната беше измежду тематиките на диалог с жителите на Власатица. Румен Радев начерта разграничителни линии сред българите, вместо да ги сплоти, беше мнението на хората.
„ Надявам се, че след два провалени Народното събрание хората ще създадат рационален избор и ще поддържат коалиция ГЕРБ-СДС с №32 в бюлетината, тъй като сме потвърдили, че можем да се оправяме с рецесии и да управляваме отговорно страната. Вярвам, че ще поддържат и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева с №15, които могат да обединят българския народ. България има потребност от успокоение, непоклатимост и единност “, добави Аврамова.
В рамките на деня претендентите за народни представители инж. Петя Аврамова, доктор Владимир Христов и Владимир Миленков участваха на храмов празник в село Челопек. Заедно с хората те се помолиха за здравето и добруването на жителите на Челопек и всички българи.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР