Службата по наказателни дела в Тексас потвърди вчера смъртта на

...
Службата по наказателни дела в Тексас потвърди вчера смъртта на
Коментари Харесай

Кметът Антоний Димитров Разбра Сега. Господи, Прости. Убиха Най-Бруталния Бандит

Службата по наказателни каузи в Тексас удостовери през вчерашния ден гибелта на Лари Суиърингън в държавния затвор в Хънтсвил.

Според американски медии 48-годишният мъж до гибелта си твърдял, че е почтен. Адвокатите му акцентираха, че ДНК, открито под ноктите на жертвата, не съответствува с това на клиента им.

Американският Върховен съд нощес отхвърли прекъсване на осъществяването на изтезанието, откакто преди този момент тя беше отлагана пет пъти. " Господи, елементарни им. Те не знаят какво правят ", споделил наказаният директно преди изтезанието съгласно американски медии.

Суирингън беше наказан през 2000 година за гибелта на Мелиса Тротър, студентка, с която бил в интимни връзки, написа в. " Хюстън кроникъл ".

Младата жена била забелязана с него на 8 декември 1998 година, в деня на изгубването си, а в колата му били открити следи от нея. Няколко седмици по-късно трупът й бил открит в гора от ловци с омотана към врата част от чорапогащник. Останалата част от чорапогащника била открита в дома на Суирингън.

Това е четвъртата екзекуция в Тексас и 12-ата в Съединени американски щати от началото на 2019 година, съгласно осведомителния център за смъртното наказване. Останалите изтезания са осъществени в четири южни щата: Алабама, Джорджия, Флорида и Тенеси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР